hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 من میخوام تو قسمت ادرس یار این لوگو بغلی جوملا رو حذف کنم از کجا باید این کارو بکنم؟ بر فرض مثال:http://forum.joomina.ir/newthread.php?fid=92 بغلش یه box کوچولو هست اون قسمت رو میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 من میخوام تو قسمت ادرس یار این لوگو بغلی جوملا رو حذف کنم از کجا باید این کارو بکنم؟ بر فرض مثال:http://forum.joomina.ir/newthread.php?fid=92 بغلش یه box کوچولو هست اون قسمت رو میگم سلام. منظورتون و متوجه نشدم. ولی اگه منظورتون لوگو کنار url هست از در پوشه ی template l مورد نظر فایل .ico رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در دی 90 منظور شما favicon میباشد که شما خیلی راحت میتونید اونو از توی پوشه قالبتون حذف کنید و همچنین میتونید یک favicon با فرمت ico بسازید و جایگزین بکنید تا favicon اختصاصی شما نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseinpour 0 ارسال شده در دی 90 منظور شما favicon میباشد که شما خیلی راحت میتونید اونو از توی پوشه قالبتون حذف کنید و همچنین میتونید یک favicon با فرمت ico بسازید و جایگزین بکنید تا favicon اختصاصی شما نمایش داده بشه خوب درست ولی من همچین پوشه ای ندارم تو قالبم .. بعد من رو هاست هستم ...میشه بگید باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در دی 90 منظور شما favicon میباشد که شما خیلی راحت میتونید اونو از توی پوشه قالبتون حذف کنید و همچنین میتونید یک favicon با فرمت ico بسازید و جایگزین بکنید تا favicon اختصاصی شما نمایش داده بشه خوب درست ولی من همچین پوشه ای ندارم تو قالبم .. بعد من رو هاست هستم ...میشه بگید باید چیکار کنم؟ دوباره سلام. دوست من faveicon پوشه نیست بلکه یک فایل هست. به دایرکتوری که جوملا رو نصب کردید برید و سپس وارد پوشه ی template بشید حالا پوشه ی قالب مورد نظر رو باز کنید اونجا یه فایل عکس هست با پسوند .ico که همون لوگویی هست که در کنار url نمایش داده میشه اون رو پاک کنید تا دیگه نمایش داده نشه یا با لوگو خودتون که باید با همون اسم و پسوند باشه جایگزین کنید تل مال خودتون نمایش داده بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر