azam_a 0 ارسال شده در دی 90 با سلام ، ببخشید من یه سایت خبری مشابه http://sepahannews.com/ را می خواستم انجام بدم، میشه راهنمایی کنید که چه کامپوننتها ویا ماژولهای بهینه ای استفاده کنم؟ کلا برای یه سایت خبری با جوملا ، نیاز به استفاده از چه تکنیکهایی هست؟ ممنون میشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام میتونید از بسته های آسان نصب خبری استفاده کنید.اونا اکثر این ماژولها و مواردی که برای یک سایت خبری لازمه رو رعایت کردن.بسته خبری شار نیوز میتونه یه پیشنهاد برای شما باشه.جستجو کنید پیدا می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در دی 90 سلام میتونید از بسته های آسان نصب خبری استفاده کنید.اونا اکثر این ماژولها و مواردی که برای یک سایت خبری لازمه رو رعایت کردن.بسته خبری شار نیوز میتونه یه پیشنهاد برای شما باشه.جستجو کنید پیدا می کنید از اونجا که این بسته پولی هست و من نیاز به یه چندتا افزونه تا حدی کامل و رایگان هستم تا نیاز منو برطرف بکنه! اگه افزونه ای می شناسید که مشابه افزونه استفاده شده در لینکی که دادم ، یه دراپ دان لیست سایتهای خبری معروف را نمایش بده و با انتخاب هر کدوم چند ین خبر را لیست کنه ! معرفی کنید ممنون می شم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر