rezamasih 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من می خواهم برای سایتم منوی آبشاری بزارم یعنی اینکه زیرمنو برای یک منو ایجاد کنم چطوری می توانم این کار را کنم قالبم این موضوع را پشتیبانی می کند هرچی توی سایت گشتم چیزی که می خواستم را پیدا نکردم با امتنان رضا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 در لینکی که برای منو ایجاد می کنید آیتم اصلی را از بالا به یکی دیگر از لینک ها تغییر بدهید. (منوها-منوی مورد نظر- جدید- آیتم اصلی) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezamasih 0 ارسال شده در دی 90 میشه واضح تر توضیح بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 از منوی "منوها" منوی مورد نظر را انتخاب و جدید را بزنید و نوعش را مشخص کنید. در این پنجره شما باید از آیتم اصلی یکی را به عنوان لینک اصلی یا مادر انتخاب کنید تا این آیتم جدید زیر منوی آن باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر