بهار 0 ارسال شده در دی 90 سلام من این تنظیماتی که در زیر گذاشتم و توی تنظیمات ایمیل سایتم(جوملا 1.5) قرار دادم اما خطای smtp میدهد .چیکار کنم؟(این خطا: خطای SMTP! نمیتواند به هاست SMTP متصل شود.) تو رو خدا راهنمایی کنید.کارم گیره حسابی سرویس ایمیل: smtp فرستنده : b_ajam84@yahoo.com از نام : دانشگاه مسیر فرستادن نامه: /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP: بله امنیت SMTP : TLS پورت SMTP :587 نام کاربری SMTP : b_ajam84 رمزعبور SMTP: رمز عبور حساب هاست SMTP : smtp.mail.yahoo.com اما بازم خطا میده... اصلا چه طور باید توی سایت جوملا ایمیل ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چرا از آدرس خود هاست استفاده نمی کنید!؟ (البته آدرس هاست رو باید از ادمین سرور بگیرید...) به هر حال اگر خواستید از ایمیل شخصی استفاده کنید تنظیماتتون درست هست منتهی: نام کاربری SMTP ----> آدرس ایمیل رو بصورت کامل بنویسید اگر جواب نداد مشکل باید از جانب یاهو باشه و بهتره از جیمیل استفاده کنید با این تنظیمات: سرویس ایمیل ----> smtp فرستنده ---> آدرس اکانت جیمیل اتون از نام ----> دانشگاه مسیر فرستادن نامه ----> /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP ----> بله امنیت SMTP ----> TLS پورت SMTP ----> 465 نام کاربری SMTP ----> آدرس اکانت جیمیل رو بصورت کامل بنویسید رمزعبور SMTP----> رمز عبور اکانت جیمیل هاست SMTP -----> smtp.gmail.com البته می تونید یک اکانت ایمیل هم در هاستتون ایجاد کنید و از اون بهره ببرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهار 0 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چرا از آدرس خود هاست استفاده نمی کنید!؟ (البته آدرس هاست رو باید از ادمین سرور بگیرید...) به هر حال اگر خواستید از ایمیل شخصی استفاده کنید تنظیماتتون درست هست منتهی: نام کاربری SMTP ----> آدرس ایمیل رو بصورت کامل بنویسید اگر جواب نداد مشکل باید از جانب یاهو باشه و بهتره از جیمیل استفاده کنید با این تنظیمات: سرویس ایمیل ----> smtp فرستنده ---> آدرس اکانت جیمیل اتون از نام ----> دانشگاه مسیر فرستادن نامه ----> /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP ----> بله امنیت SMTP ----> TLS پورت SMTP ----> 465 نام کاربری SMTP ----> آدرس اکانت جیمیل رو بصورت کامل بنویسید رمزعبور SMTP----> رمز عبور اکانت جیمیل هاست SMTP -----> smtp.gmail.com البته می تونید یک اکانت ایمیل هم در هاستتون ایجاد کنید و از اون بهره ببرید... موفق باشید سلام بذارید براتون کامل توضیح بدم: من سایتم و توی ویندوز سرور و زمپ قرار دادم(به صورت لوکال).که دانشجو از داخل دانشگاه میتونه به صورت لوکال کارکنه و از بیرون هم که با آدرس سایت. یه نسخه ی میترا (تجاری) دارم که تنظیمات ایمیل و روش انجام دادم و توی اون کار میکنه و ایمیل فرستاده میشه اما توی جوملا نه.مدام همون پیغام و میده.ثبت نام انجام میشه اما ایمیل فعال سازی فرستاده نمیشه.با جیمیل هم انجام دادم اما نه نمیشه.دیگه کلافه شدم...تو رو خدا به من کمک کنید.چیکار باید کنم؟؟؟؟ با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چرا از آدرس خود هاست استفاده نمی کنید!؟ (البته آدرس هاست رو باید از ادمین سرور بگیرید...) به هر حال اگر خواستید از ایمیل شخصی استفاده کنید تنظیماتتون درست هست منتهی: نام کاربری SMTP ----> آدرس ایمیل رو بصورت کامل بنویسید اگر جواب نداد مشکل باید از جانب یاهو باشه و بهتره از جیمیل استفاده کنید با این تنظیمات: سرویس ایمیل ----> smtp فرستنده ---> آدرس اکانت جیمیل اتون از نام ----> دانشگاه مسیر فرستادن نامه ----> /usr/sbin/sendmail استفاده از SMTP ----> بله امنیت SMTP ----> TLS پورت SMTP ----> 465 نام کاربری SMTP ----> آدرس اکانت جیمیل رو بصورت کامل بنویسید رمزعبور SMTP----> رمز عبور اکانت جیمیل هاست SMTP -----> smtp.gmail.com البته می تونید یک اکانت ایمیل هم در هاستتون ایجاد کنید و از اون بهره ببرید... موفق باشید سلام بذارید براتون کامل توضیح بدم: من سایتم و توی ویندوز سرور و زمپ قرار دادم(به صورت لوکال).که دانشجو از داخل دانشگاه میتونه به صورت لوکال کارکنه و از بیرون هم که با آدرس سایت. یه نسخه ی میترا (تجاری) دارم که تنظیمات ایمیل و روش انجام دادم و توی اون کار میکنه و ایمیل فرستاده میشه اما توی جوملا نه.مدام همون پیغام و میده.ثبت نام انجام میشه اما ایمیل فعال سازی فرستاده نمیشه.با جیمیل هم انجام دادم اما نه نمیشه.دیگه کلافه شدم...تو رو خدا به من کمک کنید.چیکار باید کنم؟؟؟؟ توی میترا این گزینه ها "امنیت SMTP ----> TLS پورت SMTP ----> 465" برای تنظیمات ایمیل و نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر