webtarsim 0 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان بالاخره بعد از مدت ها جوملا 2.5 از راه رسید نکته قابل توجه اینکه این نسخه فقط برای تست منتشر شده است و برای استفاده در سایت اصلا توصیه نمی گردد نسخه پایدار جوملا 2.5 در دهم ژانویه 2012 (17 روز دیگر)منتشر خواهد شد و پس از آن در 10 فوریه 2012 (21 بهمن 90) پایان پشتیبانی جوملا 1.7 خواهد بود آوریل 2012 (13 فروردین 91) جوملا 1.5 به پایان عمر خود خواهد رسید جولای 2012 ( 11 تیر 91) نسخه جدید جوملا منتشر خواهد شد به نوشته جوملای جهانی مدت زمان پشتیبانی از جوملا 2.5 حداقل 18 ماه خواهد بود متن کامل خبر را می توانید از اینجا ببینید اگر در تبدیل تاریخ ها اشتباهی کردم لطفا مدیران تصحیح کنند و یک پیشنهاد اینکه این که مدیران بهتر است در انجمن بخش مجزایی را به اخبار های این چنینی اختصاص بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yderiss 0 ارسال شده در دی 90 سلام من از اینجا گرفتم نصب کردم خوب بود باید نصب کنید تا تغییرات را ببینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 90 بله پیشنهاد خوبی است حتما توجه میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر