solitary 8 ارسال شده در آذر 90 با سلام من ميخوام دو موقعيت در كنار هم در قالبم داشته باشم . متاسفانه موقعيتي كه ايجاد كردم زير هم قرار گرفته . دوستان اگه راهنمايي كنن ممنون ميشم . ليك عكس موقعيت ها رو گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز شما باید از دستورات position, float استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در دی 90 متاسفانه من زياد به css , php اشنايي ندارم . از دوستان كسي ميتونه اين كارو برام انجام بده؟ فايل هاي مربوطه رو پيوست كردم . يه موقعيت كنار slidshow و هم اندازه اون مي خوام . ممنون پيوست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در دی 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید از سایتتون تا شما رو راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
solitary 8 ارسال شده در دی 90 ww.ariaking.com البته تو اون موقعيت چيزي نذاشتم . الان خواستم يه ماژول بذارم كه اين ارور رو ميده DB function failed with error number 1030 Got error 28 from storage engine SQL=SELECT m.*, u.name AS editor, g.name AS groupname, MIN(mm.menuid) AS pages FROM jos_modules AS m LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = m.checked_out LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = m.access LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.client_id = 0 GROUP BY m.id ORDER BY m.position , m.ordering ASC LIMIT 0, 20 -------------------------------------------------------------- توي عكس مشخص كردم كه ميخوام چيكار كنم . يه موقعيت كنار slidshow ميخوام ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر