aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان من قالبی را برای یکی از سایت هایم طراحی کردم که این قالب دارای صفحه اینترو درون خود قالب است ولی این اینترو مشکلی در سایت من ایجاد کرده است و اینکه وقتی اینترو روی قالب هست ، من افزونه ای به نام rsticket که برای پشتیبانی است را نصب کردم و ظاهرا این اینترو روی این افزونه تاثیر منفی می گذارد و افزونه بنده بالا نمی آید ولی وقتی اینترو رو از روی قالبم حذف میکنم افزونه پشتیبانی به راحتی در قسمت کاربری بالا می آید نکته ای که یادم نرفته بگم اینه که در مدیریت هیچ مشکلی ندارم و فقط در بخش کاربری این مسئله برایم پیش آمده است با وجود صفحه اینترو که در خود قالب تعبیه کردم آیا به غیر از اینکه اینترو رو از روی قالبم حذف کنم و جداگانه بگذارم ، راهکاری خاصی وجود دارد؟ خوشحال میشم راهنماییم کنید شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 پیشنهاد میکنم قالب آشورا ی جومینا رو امتحان کنید صفحه اینترو داره میتونید تشخیص بدید که مشکل از rsticket هست یا از قالبی که طراحی کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر