afshin0411 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان من از کجا می تونم افزونه RSMembership! 1.0.0 rev17 رو دانلود کنم بگیرم یا با لایسنس بخرم؟ و مهمه که rev17 باشه از سایت رسمی که نمیشه چون ویزا کارت یا مستر کارت میخواد و ما نداریم آیا شخص یا شرکتی هستش که بتونه خرید رو برای ما انجام بده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در دی 90 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز لطفا اسپم نکنید اگر کسی سراغ داشته باشه یا بتونه حتما پاسخ می ده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز اگه بخوایین من میتونم براتون لایسنس دارشو میگیرم /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در دی 90 سلام من تجربه خرید در rsjoomla رو دارم و هم اکنون عضو اونجام و چندی پیش ازش Rs form pro و Rs ticket pro رو خریدم. در صورت تمایل می تونم براتون انجام بدم. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در دی 90 با سلام دوست عزیز اگه بخوایین من میتونم براتون لایسنس دارشو میگیرم /. یا حق باسلام و تشکر از همه دوستان جناب آقای شمسی لطفا شرایطتان و نحوه خرید را در پیام خصوصی اعلام فرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر