samy 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام در کامپوننت Music Collection در قسمت نام Artist یا همنون خواننده که به صورت فارسی ذخیره میکنم آدرس صفحه اون به این صورت نشان داده میشود : --2/localhost/test/index.php/component/muscol/B و در قسمت Album name یا همون نام آلبوم که به صورت فارسی ذخیره میکنم آدرس به این صورت نمایش داده میشه: ----5/--2/localhost/test/index.php/component/muscol/B چکار کنم که از این حالت آدرس دهی (----5) (--2) و ... دربیاد اینم بگم که از تنظیمات کلی (نام مستعار یونیکد) فعاله و وقتی نام آلبوم و خواننده رو به انگلیسی وارد میکنم آدرس اون از این حالت خارج میشه و نام اون نمایش داده میشه ولی مشکل این جاست که توی قسمت کاربری سایت هم انگلیسی هست چون به انگلیسی وارد کردم چکار کنم!؟ فقط میخوام که وقتی نام آلبوم خواننده رو به فارسی ذخیره میکنم توی آدرس بار هم فارسی باشه اینم اضافه کنم که فایل های مربوط به آلبوم و خواننده رو از ANSI به uft-8 ذخیره کردم ولی درست نشد ، بانک اطلاعاتی رو هم بررسی کردم درست بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام پس خود برنامه باید ویرایش بشه و کدهاش بررسی و تنظیم شوند بهتر با دوستان برنامه نویس تماس بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر