pop3 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من می خوام اطلاعات این صفحه در سایت من باز شود یعنی یک صفحه درست کنم که در منو این صفحه باز شود . نه اینکه لینک بدم متوجه بشن برای سایت دیگری است . می خو.ام هیچ کس متوجه نشه که از سایت دیگری برداشتم ایا راهای است صفحه مورد نظرم این است http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151312 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام بله می تونید از لینک آور استفاده کنید تو بخش انتخاب نوع منو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop3 0 ارسال شده در آذر 90 منظورتون از لینک اور چیست ؟ چطور می تونم استفادش کنم ممنون میشم توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 شما یه منو ایجاد کن بعد نوع منو روی لینک آور انتخاب کن بعد آدرس موردنظرت رو بده بهش اون صفحه رو بصورت آی فریم برات نمایش میده الان برو به این سایت www.guilandr.com از منوی سمت چپ روی دیکشنری آنلاین تخصصی پزشکی کلیک کن اینجوری میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر