amin2134 0 ارسال شده در شهریور 89 من هر قالبی که نصب می کنم در صفحه ی اول عبارت "جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا " نوشته می خواستم بدونم چگونه باید این را ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 از قسمت منو -> منوی اصلی -> پارامتر های سیستم -> عنوان صفحه یا عوضش کنید یا نمایش عنوان صفحه رو خیر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin2134 0 ارسال شده در شهریور 89 به مسیر گفته سده رفتم ولی" پارامتر های سیستم "رو ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز وقتی وارد منوی اصلی میشوید در سمت چپ پارامترها - اصلی پارامترها - تجهیزات پارامترها - کامپوننت پارامترها - سیستم دیده میشود که در حالت معمولی بر روی پارامترها - اصلی قرار دارد شما بر روی پارامترها - سیستم کلیک منید در این قسمت میتونید عنوان صفحه رو عوض کنید. موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر