blueline 0 ارسال شده در آذر 90 سلام خسته نباشید وقتی توی جوم سوشال یک پروفایل رو سرچ می زنم یا کلا قصدر سرچ دارم نتایج رو فقط به این صورت نشون میده که عکس پروفایل + نام دارنده پروفایل =============================================================== حالا می خواستم بدونم چجوری میشه کاری کرد که سایر جزئیات یا چند مشخصه مورد نظر رو هم نشون بده (هم جست و جوی پیشرفته و هم افزونه دیتینگ سرچش رو امتحان کردم حالت بالاست)یادم رفت بگم ورژن جوملام 1.5.25 و جوم سوشال 1.8.7 پرو (که خودم فارسیش کردم) رو هم روش نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blueline 0 ارسال شده در آذر 90 می خوام مثلا چندتا مشخصه خاص مثل سن و ... رو که ئر فرم ثبت نام ازش می پرسیم هم در کنار عکسش در نتایج جست و جو نشون بده!:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام اگه همچین امکانی داشته باشه باید تو تنظیمات افزونه باشه اگر نیست باید از نسخه جدیدتر استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر