سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 ابتدا به مدیریت رفته سپس از منوهای بالای پنل مدیریت "فهرست ها" ----> "Main Menu" را انتخاب کنید ، در پنجره باز شده روی "ابتدا" کلیک کنید ، بعد از باز شدن صفحه جدید در قسمت "مقادیر سیستم" ----> "عنوان صفحه" ، عنوان صفحه اول را ویرایش نمائید. نويسنده : سامان آخته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iasha 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام خسته نباشید من هرکاری می کنم نام اولیه سایت تغیر نمی کنه اسم سایت و ( نام وب سایت ) نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 از همین راه می شه انجام داد شاید شما نام یکی از منو های شما به این اسم باشه برین به ویرایش منوی پیش فرضی که می یاد بالا سایت تون نشون می ده مثل خانه بعد برین به سمت پ قسمت پارامتر ها اون جارو که یک اسم دیگه ای هست رو تغییر بدین و اگر نشد برای من یا دوستان یوزر پسورد رو پیغام کنید در اولین وقط بهش رسیدگی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوست عزیز ... من هم این مشکل رو با عنوان سایت دارم !!! و با توضیحات شما هم متأسفنه بر طرف نشد !!! میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین ؟ پیشاپیش ممنونم :heart:بله من با توضیح شهریار عزیز متوجه شدم . دستت درد نکنه شهریار جان . من گفتم که همین آموزش رو با عکس بذارم که همه متوجه بشن . خوب یک : به مدیریت سایت برین و به منو ها برین ببین کدوم منو پیشفرض هست .بعد اون منو رو انتخاب کنید و از قسمت پارامتر ها به قسمتی که تو عکس میبینید برین و عنوان سایت رو بنویسید . اینم عکس : به همین راحتی !!! اگه بازم متوجه نشدین بگین که فیلم بگیرم و اینجا بذارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salam godokh 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام آقا یکی منو راهنمایی کنه من میخام joomina ir رو از قسمت بالای سایت جذف کنم چه طوری حذف کنم ویکیم اینکه من نمیتونم از ماژول ها استفاده کنم وقتی نصب می کنم بعد از نصب هیچ پارامتری نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز به جومینا خوش اومدی مقررات برای دسترسی بهترشما به جوابه لطفا سوال رو تو تاپیک جدید بپرسید البته دموی آنلاین هم بدید موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر