mporki 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من یه مشکل در گلری تصاویر je gallery داشتم و اوون اینکه وقتی میخوام تصاویر درون مجموعه رو ببینم هرکدومشون رو تووی یه صفحه جداگونه باز میکنه و به صورت افکت نشون نمیده برای حل مشکل چکار کنم؟ تصویر سایت من: آدرس گالری تصاویر سایت من تصویر سایت سازنده: آدرس گالری تصاویر سایت سازنده اگه راهی نداره ممنون میشم یه کامپوننت گالری تصاویر عالی معرفی کنین که فارسی و برای جوملا 1.7 باشهراستی دوستان یادم رفت بگم تصویرم توو مجموعه کنارک هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام به احتمال زیاد این کامپوننت با افزونه دیگری تداخل داره تداخل هم مربوط به کتابخانه جاوااسکریپت هست میتونید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید با کدوم مشکل داره یا اینکه قبلا در مورد روش حل تداخل در انجمن بحث شده جستجو کنید تا به نتیجه برسید. یکی از قویترین افزونه های گالری تصاویر هم فوکاگاری هست که به صورت فارسی در انجمن و جومینا موجود هست(برای جوملا 1.7!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mporki 0 ارسال شده در آذر 90 سلام به احتمال زیاد این کامپوننت با افزونه دیگری تداخل داره تداخل هم مربوط به کتابخانه جاوااسکریپت هست میتونید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید ببینید با کدوم مشکل داره یا اینکه قبلا در مورد روش حل تداخل در انجمن بحث شده جستجو کنید تا به نتیجه برسید. یکی از قویترین افزونه های گالری تصاویر هم فوکاگاری هست که به صورت فارسی در انجمن و جومینا موجود هست(برای جوملا 1.7!) در پناه حق... با تشکر از آقای مرادی عزیز مشکل رفع شد با اسلایدر مشکل داشت. غیر اهدای 2 اعتبار ناقابل و یک سپاس کار دیگه ای از ما ساخته نیست. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dosib 0 ارسال شده در دی 90 ميشه بگيد اين کامپوننت چه قابليت هايي داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام کدام کامپوننت رو میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر