shn 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام سیستم نظرات من با قالبم مشکل داره یعنی یه جورایی مچ نمیشه با قالب لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 بیشتر توضیح بده آدرس؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shn 0 ارسال شده در شهریور 89 عکس گرفتم ببینید خودتون متوجه می شید عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام توی کوکال تست مکنی یا در هاست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shn 0 ارسال شده در شهریور 89 منظورتون چیه؟ تو هاسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام منظورشون این هست که رویه هست {وب} نصب کردی با لوکال هاست {هاست مجازی} این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه ... / یک بار حذف و 2باره نصب کنید / در صورتی که روی هست نصب کردید لینک هم بدید / .../ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shn 0 ارسال شده در شهریور 89 بله روی هاست نصبه کردم ولی درست نشد سایت هنوز راه اندازی نشده یعنی رو عدم ... هست ئی تست که می کنم همچین میشهبا قالب های دیگه مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shn 0 ارسال شده در شهریور 89 قالب ارتیستر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر