maka133 5 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان عزيز خصوصا جناب مرادي من در نصب قالب و يا نصب افزونه جديد فروشگاه ملت مرتبط با ويرچومارت با خطاي زير مواجهم: اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل JFolder::create: عدم ایجاد پوشه Unable to create destination علتش هم برام معلوم نيست ؟ لطفا راهنماييم كنيد . سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام خیلی ممنون از لطف شما نصب به بنده در این مورد قبلا بارها بحث شده اگر کمی جستجو کنید میتونید جواب مشکلتون رو پیدا کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید میتونید در همین تاپیک پیگیر باشید تا شما رو من یا دوستان دیگه راهنمایی کنند در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در آذر 90 سلام خیلی ممنون از لطف شما نصب به بنده در این مورد قبلا بارها بحث شده اگر کمی جستجو کنید میتونید جواب مشکلتون رو پیدا کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید میتونید در همین تاپیک پیگیر باشید تا شما رو من یا دوستان دیگه راهنمایی کنند در پناه حق... جناب مرادي ميشه راهنماييم كنيد . من چيز بدرد بخوري پيدانكردم.ضمنا ادرس سايتم اينه: www.shabestary.com ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 این هم لینک جستجوی مورد نظر شما : http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=2c349bf5d4467ec91fe87906eedd1741&sortby=lastpost&order=desc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر