محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 سلام من قالب قالب تعطیلی سایت - جومینا رو دانلود کردم ولی چرا وقتی به مدیریت قالب می روم شکل زیر نمی یاد . مشکل از کجاست. ورژن جوملای من 1.7 هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آذر 90 منظورتان را دقیق تر بگویید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام این قالب برای جوملا 1.5 می باشد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در آذر 90 برای جوملا 1.7 سراغ ندارید؟ :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام در حال حاضر خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز لطفا صفحه دانلود را بررسی نمایید بعد تاپیک اضافی باز نمایید همانطور که آقای فرحزادیان نمودند این قالب مخصوص ۱.۵ می باشد. انشاءالله به زودی برای ۱.۷ هم منتشر می نماییم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در آذر 90 سلام. بعد از اینکه یه فرد ایمیلشو در قسمت نامه باخبر سازی وارد کرد من باید تو کدوم قسمت ایمیل اونو ببینم؟یعنی آیا این قالب ایمیل اونو برای من ارسال میکنه که وقتی بعدا سایت راه افتاد من بتونم بهش میل بزنم و بگم آقا بیا که سایت ما راه افتاد؟من تست کردم نتونستم جواب بگیرم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما میباید در feedburner اکانت ایجاد نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام.در feedburner اکانت ساختم.در قسمت Email Subscriptions گزینه active زدم و فعال شد اما باز هم وقتی یک ایمیل در قسمت مربوطه وارد و بر روی دکمه نامه باخبر سازی کلیک می کنم یک پنجره باز میشود و می نویسد The feed does not have subscriptions by email enabled.اشکال از کجاست و چگونه می توانم برطرف کنم؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 صفحه زیر را ببینید شاید چاره ساز باشه Feed Burner نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در دی 90 سلام با خوندن اون صفحه مشکل من حل شد.ممنون از شما. برای حل مساله برای دوستانی که مشکل مشابه دارند: 1-کدی را که فید برنر در قسمت Email Subscriptions>Subscription Management>Subscription Form Code( اون کادر اول) به شما اختصاص داده پیدا کنید. برای این کار این عبارت رو درون اون کادر پیدا کرده و ببینید در مقابل uri براتون چه عبارتی نوشته شده، onsubmit=”window.open(‘http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=<?php echo get_option(‘feedmail’); ?>’, ‘popupwindow’, ‘scrollbars=yes,width=550,height=520′);return true”> 2-برید همین دو خط بالا رو در فایل index.php قالب پیدا کنید و اون عبارت رو که در مرحله قبل دیدید در مکان مربوطه ( uri=<?php echo get_option(‘feedmail’); ?>’) کپی کنید. 3- همین کار رو در مورد انجام بدهید. الان دیگه درست شده. برای دوستان مثل من تازه کار، یک فیلم آموزش روش ساخت فیدبرنر در اینجا هست کسی نمیخاد به ما یک کم اعتبار بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر