stwo2012 0 ارسال شده در آذر 90 قالب بنام الله استفاده میکنم قالب خوبی هم هستش فقط یه مشکل داره وقتی روی اسم یه بخش کلیک می کنید که وارد شید این مشکل پیش میاد /templates/jl_benameallahe/html/com_content/section/default.php on line 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام این تاپیک رو ببینید: http://forum.joomina.ir/thread-7757.html آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در آذر 90 دیدم ولی مشکلم حل نشد کسی نمیتونه کمکم کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 لطفا یک اسکرین شات از ارور بگذارید و واضحتر بگویید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در آذر 90 در قسمت اول روی اسم بخش که کلیک می کنم به ارور برخورد می کنم که اسکرین شات هم گذاشتم اسکرین شات ارور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این مشکل از قالب هست راحتترین راه این هست که خط شماره 10 را در این مسیر templates/jl_benameallahe/html/com_content/section/default.php حذف نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در آذر 90 اخه این فایل به صورت خط به خط نیست به صورت ممتد پشت سر هم قرار داره فیلش رو هم ضمیمه می کنم لطفا نگاه کنید ببینید میتونید خط 10 رو پیدا کنید دانلود فایل Defult .php لطفا کمک کنـــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــدببخشید فایل دانلود رو اشتباه قرار دادم دانلود فایل Defult.php اخه این فایل به صورت خط به خط نیست به صورت ممتد پشت سر هم قرار داره فیلش رو هم ضمیمه می کنم لطفا نگاه کنید ببینید میتونید خط 10 رو پیدا کنید دانلود فایل Defult.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در آذر 90 مشکل حل شد اون فایل رو کلا پاک کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر