leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 سلام معرفی ادرس نقشه ی سایت به گوگل... وقتی اکانت ساختم واسه گوگل ادرس گرفت یه فایل واسه دانلود داد گفت اپلود کن در ادرس سایتت.... حالا دقیقا این فایل گوگل رو باید کجای سایتم اپلودش کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آذر 90 اون فایل رو در روت اصلی سایت کپی کنید و بعد فایل رو در مرورگر اجرا کنید و بعد یک دکه که در صفحه ای که سایت رو به گوگل معرفی کردید وجود داره که اونو میزنید و گوگل اطلاعات داخل سایتتون رو چک می کنه و تایید می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 اقا من داخل رووت اپلود کردم فایل رو... فایل رو در مرور گر اجرا کنید ....یعنی بازش کنم؟ فرمتش همون مرورگر هستش...که بازش میکنم صفحه سفید با متن: google-site-verification: google0a507381544cce20.html بعد الان میرم داخل اکانت گوگل وبمستر...حال دکمه ای داره برای تایید سایت ثبت شده که میزنم حتی تیک سبز هم داد و گفت موفقیت امیز... حال تازه وارد صفحه داشبود شده...قسمت سایت مپ ادرس صفحه سایت مپ خودم رو دادم و ثبت کردم ولی جلوش تیک قرمز زده هر کاری میکنم سبز نمیشه یعنی صفحه اصلی سایت روهم ادرس ثبت کردم باز تیک قرمز زده به تصویری که میزارم نگاه کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 از چه افزونه ای برای ساخت سایت مپ استفاده می کنید؟ این علامت قرمز به این دلیله که در آدرسی که شما گذاشتید هیچ سایت مپی نیست آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 از Xmap خوب اگر سایت مپی نیست پس ادرسی که داخل سایت هست چه را نشان میدهد؟ این ادرس: http://milad.asia/1389-03-08-07-53-07.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام در مدیریت الحاق نقشه سایت، از قسمت [ پیکربندی / تنظیمات ] به آدرس دسترسی دارید بعنوان مثال لینک نقشه رو اینطور معرفی کنید به گوگل: http://www.yoursite.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml&no_html=1 (به جای yoursite.com دامین خودتون...) به شماره id آخر لینک توجه داشته باشید که اگر id مورد نظر اون نبود فقط شماره آخر رو تغییر دهید! بعنوان مثال id بالا که 1 هست نقشه اولی هست که ایجاد کردید... (id [شناسه] نقشه ها رو در کامپوننت نقشه سایت می تونید ببینید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 یعنی الان در این قسمت چی کار کنم؟ ببینید این تنظیمات: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 به تب نقشه های سایت بروید و توضیحات پست قبلی بنده رو اجرا کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 بسیار بسیار ممنون الان درست شد اون لینک ر. بعد از اسلش ادرس سایتم قرار دادم تیک سبز داد کنار ادرس سایت مپ حال دیگه کار تمام شده؟دیگه نیازی نیست کاری کنم لینکها در قسمت سایت مپ اکانت گوگل مستر سبز شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 بله حله موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر