leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 سلام 3 گزینه ی تیک بهینه سازی موتور جسنجو رو زدم و فایل مورد نظر رو در روت .txt رو عوض هم کردم.. ولی صفحه اصلی میاد وارد بخشهای دیگه یا شاخه های دیگه از صفحه اصلی میشم این ارور میاد: Not Found The requested URL /component/content/section/5.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Mod_Security 2.5.9 enabled Server at milad.asia Port 80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام این مشکل از هاست شماست با مدیر سرور صحبت کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 ببین دوست عزیز این ادرس رو بزن ببین: http://www.milad.asia/css/template.css نباید این ارور بیاد اخهاین مشکل از سرور نیست از css باید باشه فکرکنم؟؟؟؟راستی افزونه acesef هم بهم این ارور رو میده: Fatal error: Class 'AcesefUtility' not found in /home/milad/domains/milad.asia/public_html/administrator/modules/mod_acesef_quickicons/mod_acesef_quickicons.php on line 32 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 جالبه 100 جا این مشکل عنوان شده ولی هیچ راه حلی براش پیدا نشده . بنده هم همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من خبر از جاهای دیگه ندارم اما حق با شماست! من اشتباه کردم بعد از حل مشکلم موضوع رو دیگه اعلام نکردم ببینید مشکل من باز هم از همون فایل مورد نظر در روت هاستمبود که .txt رو حذف کرده بودم... ببینید برخی جا ها عنوان هایی هست جهت کار با افزونه هایی میگن باید داخل اون فایل رو دستکاری کنی و از این حرف ها... خوب من اون فایل رو دستکاری کرده بودم که اونو دوباره به اولش بر گردوندم کد های داخلشو و اسم رو هم که همون حذف txt گزاشتم... مشکل حل شد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام جالبتر اینکه جواب داده شده ولی دقت نمیشه ... جواب شما همون پست 2 هست یا از تغییرات خودتان زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. ماژول mod_rewrite در سرور هاست شما نصب و فعال است؟ از مدیر سرور سوال کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 :afro: اینو اقای فرحزادیان میدونن من نمیدونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. پس اگر از جومینا هاست استفاده می کنید فعال است. در صورت نیاز اطلاعات ادمین سایت و هاست + لینک این تاپیک را برایم پ.خ کنید تا برسی و حلش کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 :afro: اینو اقای فرحزادیان میدونن من نمیدونم:thankyou: با سلام بله فعال هست مگر مشکل شما حل نشده !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 والا چرا مشکل حل شده من در تاپیک اعلام کردم مشکل حل شده هیچ... اعلام کردم اشتباه کردم( دلیل مشکلم و راه حل ان را نگفتم که چی بوده)... حالا اقای مانیان یهو گفتن فعاله گفتم نمیدونم.... چی بگم والا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر