احسان 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من می خوام تو پس زمینه قالب،یه تصویر در بالا باشه و تصویر کوچک در پایین این عکس تکرار بشه کد اولی رو بلدم اما برای دومی مشکل دارم،یه راهنمایی بفرمایید. این برای اولی: background-image:url(../images/bac.png); background-position:top left; background-repeat:repeat-x; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 سلام دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان 0 ارسال شده در آذر 90 در لوکال دارم طراحی می کنم اما برای نمونه سایت http://www.asr-entezar.ir که با وردپرس ساخته شده،یه تصویر در بالا و یه تصویر کوچک تکرارشونده در پایین قرار داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آذر 90 روش کار بسیار ساده هست شما کافیه برای تگ body یک عکس تعریف کنید(عکس بالای قالب!) بعد یک دایو با آیدی مورد نظر خودتون درست کنید(برای مثال با آیدی wrapper) بعد این دایو رو عرضش رو 100% قرار بدید و تمام دایو های قالب رو در این دایو قرار بدید(یعنی بین این تگ قرار بگیره!) حالا وقتی تصویر رو به این تگ اختصاص میدید کافیه در تنظیمات سی اس اسش تصویر رو حالت veritical رو bottom قرار بدید تا تصویر در انتهای دایو قرار بگیره در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر