mk21 56 ارسال شده در آذر 90 با سلام دیروز صبح به دنبال یه اسکریپت آپلود سنتر خوب مثل سایت jmdownload بودم که چیزی بهتر از کلیجا که خود سایت جومینا هم از اون استفاده میکنه ندیدم به سایت اصلی خود اسکریپت که یک سایت عرب زبان هستش مراجعه کردم تا آخرین نسخه رو دانلود کنم و استفاده کنم اما متاسفانه دیدم زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه خیلی دلگیر شدم و تصمیم گرفتم ترجمش کنم تو نت نسخه های قبلش و فارسی شده دیدم اما کمک زیادی برای ترجمه بهم نکرد، نشستم و از پایه ترجمش کردم که تا امشب وقتمو گرفت و فکر کنم ارزشش و داشت این اسکریپت با نسخه های قبلی تفاوت زیادی داره که در هنگام کار باهاش متوجه تفاوتهای اون خواهید شد قسمت مدیریت رو به طور 95 درصد فارسی کردم و قسمت سایت هم 100 درصد ترجمه شده که امیدوارم برای دوستان مفید واقع بشه دارای یک قالب بسیار زیبا با 9 رنگ بندی مختلف هم هستش. من روی لوکال تست کردم و کامل و دقیق کار میکنه نمایی از اسکریپت سایت سازنده لینک دانلود از سرور جومینا در صورت بروز هر گونه مشکلی لطفا در همین تایپیک بیان کنید تا توسط دوستان و اساتید و بنده حقیر پیگیری شود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام وقتي كه نصب ميكني پوشه نصب را پاك ميكني به صفحه مديريت وارد نميشه گفتم شايد پسورد اشتباه ميزنم دوباره نصب كردم ولي همين مشكل را داشت كد امنيتي هم نمايش داده نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 90 با سلام از اینکه دیر به شما کاربر محترم جواب دادم ببخشید چند روزی نبودم و نتونستم به نت بیام و امروز و این ساعت بلافاصله که به نت اومدم تنها سایت جومینا رو باز کردم و مشکل شما رو مشاهده کردم من این مشکل رو در لوکال ندیدم اما الان توی سرور شما این مشکل رو مشاهده کردم احتمالا مشکل از بخش مدیریت هستش که به زودی حلش میکنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آذر 90 با سلام :putersmile1: از زمانی که تایپیک قبل و زدم تا همین الان که دارم این تایپیک و میزنم نشستم و تمامی فایلها رو بررسی کردم و مشکل اساسی این آپلود سنتر و یافتم،:putersmile1: فکر کنم ارزشش و داشت. فایل کامل و بدون نقص آپلود سنتر جدید کلیجا رو ایشالله تا فردا برای دانلود میزارم منتظر باشد:heart: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 سلام با تشکر میشه بگین فردای شما یعنی چند روز بعد؟ امروز که 5/10/1390 هستش ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ صبح پیام رو نوشتین!؟؟! ممنون میشم پاسخ بدین بازم تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 اصلا این فایلی که واسه دانلود گذاشتین ویروس داره میخوام تو هاستم آپ کنم میگه ویروس هستش و اجازه آپ نمیده kleeja.zip: unknown Bytes complete FAILED! :Upload canceled: VIRUS DETECTED! (Can't create temporary directory ERROR) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام ویروس!!! بنده با ویروس دیگه روبرو نشدم!!! دوست گلم ما که از ایشون طلب کار نیستیم! ایشون زحمت کشیدند و فارسی سازی این اسکریپت کدباز رو انجام دادند و حالا دوستان متوجه مشکلی شدند که خب طبیعی هست بروز مشکل... ایشون هم حتما مشکلی براشون پیش آمده یا اتفاقی افتاده که فرصت نکردند هنوز... به پروفایل اشون هم نگاه کنید الان چند روزه در انجمن لاگین نکردند...! لطفا صبور باشید و طوری برخورد نکنید که روحیه کسانی که بدون چشم داشت زحمت می کشند تضعیف بشه... با آرزوی موفقیت 1 واکنش ها : dnfb7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 شرمنده،ببخشید قصدی نداشتم انشالله که اتفاقی واسشون نیافتده باشه ماهم ادعای طلب نکردیم از کسی همه اینجا هستیم تا دست یاری به هم دیگه بدیم و دانایهامون رو با هم تقصیم کنیم بازم ببخشید اون کلمه اصلا رو نباید به کار می بردم که شما برداشت بدنکنید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 دوستان بنده برای ایشون از طریق فرم تماس سایتشون 1 پیغام فرستادم اگر جواب دادن حتما خبرتون میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 دوستان من جوابی از ایشون دریافت دریافت نکردم،عوضش خیلی در سطح وب گشتم تا فارسیش رو گیر آوردم یکم دیگه واستون آپلود میکنم:thankyou:و بلآخره اسکریپت با ارزش رو تهیه کردم و براتون آپلود کردم:thankyou: :thankyou:فقط ازتون خواهش میکنم هر کسی دانلود میکنه واسه تشکر 1 امتیاز(اعتبار) به من بده:thankyou: :heart:اینم لینکش؛:heart: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13251625481.zip هرکسی مشکل داشت به من اطلاع بده از طریق همین تاپیک تا مشکلش رو خودم رفع کنم واسه دمو هم که خودم نصب کردم میتونید به این لینک مراجعه کنید آپلودسنتر ساروج اینم بگم که این نسخه هیچ مشکلی برای ورود به پنل ادمین نداره 100% تستش کردم 1 واکنش ها : dnfb7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 :idea:چند وقت دیگه هم به صورت کامل بهینش میکنم:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
memare-ahvaz 6 ارسال شده در دی 90 اینم فایل زیپ زبانش مستقیم در جایی که کلیجا رو نصب کردین آپلود و بعد استرکت کنید. بعد از پنل مدیریت زبان فارسی رو پیشفرض قرار بدین فایل زبان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در دی 90 با سلام خدمت دوستان عزیز از اینکه بد قولی کردم و نتونستم به موقع این اسکریپت رو با مشکل رفع شده برای دانلود دوستان بگذارم معذرت میخوام چند روزی نبودم و درگیر بزرگترین تصمیم زندگیم بودم که بالاخره به خیر و خوشی تموم شد:heart: از دوست عزیز و گرامیمون آقای مهدی امینی هم به خاطر دنبال کردن حل مشکل این تایپیک بسیار متشکرم:thankyou: خسته نباشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در دی 90 اینم فایل زیپ زبانش مستقیم در جایی که کلیجا رو نصب کردین آپلود و بعد استرکت کنید. بعد از پنل مدیریت زبان فارسی رو پیشفرض قرار بدین فایل زبان با سلام فایل زبانی رو که دوست عزیزمون آقای مهدی امینی برای دانلود گذاشتن قسمت مدیریتش فارسی نبود:thankyou: حال من فایل زبان مدیریت ترجه شده رو برای دانلود شما عزیزان خوب جومینایی آماده کردم فایل را دانلود کرده و به شکل زیر عمل کنید به محل نصب اسکریپت در هاست خود رفته فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و فایل های موجود در آن را مسیر روبرو بریزید lang/fa دریافت قایل زبان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست عزیز الان کلیجا نصب هست اینکه وقتی کسی ثبت نام میکنه بعدش که با یوزر پسوردش وارد میشه اول پیغام ورود میده ولی بعد از 1 ثانیه صفحه رفرش میشه و خارج میشه از پنل اعضا و میره صفحه اصلی دوباره هم بخواد وارد بشه با یوزر پسش همین قضیه هست و کسی نمیتونه وارد بخش اعضا بشه حتی با یوزر مدیریت هم نمیشه از داخل سایت رفت ( از قسمت مدیریت میشه ) ممنون میشیم از اساتید کسی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من لطفا تو همون تاپیک مربوطه پیگیر موضوع بشین و تاپیک های قدیمی رو بی جهت بالا نیارین http://forum.joomina.ir/thread-5796-post-32489.html#pid32489 یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cineport 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام. ببخشید تاپیک قدیمی رو بالا اوردم. نحوه نصب این آپلود سنتر رو میشه یه بار کامل توضیح بدید؟ با لینک های سالم البته!!http://forum.joomina.ir/images/shekl/002.gif نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام بعد از آپلود فایل های کلیجا ادرس سایت به اضافه ی install رو بزنید yourdomain.com/install 1 واکنش ها : memare-ahvaz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر