hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 سلام در ابتدا باید بگویم که قالب bvr قالب سبک و زیبایی است و به همین دلیل از آن به عنوان قالب سایتم استفاده کردم اما مشکلی که بوجود آمده این است که نمایش سیستم نظر خواهی به هم ریخته، به این صورت که این قالب در صفحه ای که برای نظر دادن باز می شود دوباره بارگذاری می شود. برای امتحان می توانید از آدرس امضای من، وارد شده روی نظر یکی از پستها کلیک کنید و پس از چند ثانیه نتیجه را خودتان مشاهده خواهید کرد. البته مشکل از سیستم نظر خواهی نیست چون با قالبهای دیگه این مشکل را نداشت. سوال من این است که چطور میشه این مشکل را حل کرد. متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 آهان الان دیدم ببین هومن جان این قالب داره خودش از ajax استفاده میکنه سیستم نطراتت هم از ajax استفاده میکنه برای همین به مشکل میخوره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد یا باید قالبت را عوض کنی و یا باید سیستم نظراتت را اما من پیشنهادم سیستم نظراتت هست چون قالبش قشنگ شده رو سایتت البته بگذریم که ماست من ترش نیست :x (15): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 89 شما چه سیستمی را برای نظر پیشنهاد می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام مناسبترین ایکستنشن برای این کار " joom Comment " هست ... البته نسخه pro روش بهترتره که تجاری هست موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر