hendoone 5 ارسال شده در آذر 90 سلام خسته نباشید میخواستم یه پیشنهادی بدم !!! فکر کنم کسایی مثل من باشن که توی گرافیک کارشون خوب باشه ولی توی کدنویسی اندازه ای بلد باشن که کار خودشونو راه بندازن. میخواستم ببینم میشه یه تالار گرافیک هم راه اندازی کنید و اونایی که توی گرافیک حرفه ای هستن ازشون استفاده بشه. فکر کنم خیلیا بتونن با هر نظرشون توی گرافیک به چیزای جالبی برسن. گرافیک هم یکی از پایه های طراحی سایت هستش. من که خودم اگه این تالار بود همیشه توش فعالیت داشتم. ممنون از همتون. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام ممنون از توجهتون بررسی خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hendoone 5 ارسال شده در آذر 90 سلام ببخشید.آخرش میشه یا نمیشه ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیزم صبر داشته باشین یه گروه باید در این باره تصمیم بگیره بعد امکاناتش فراهم بشه مدیرانش تعیین بشن اینا زمان میبره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر