joo 0 ارسال شده در آذر 90 سلام پس از نصب جامعه مجازی ساز cb پلاگین فارسی آن را در بخش پلاگین خود کامپوننت نصب می کنم ولی زبان کامپوننت فارسی نمی شود این در صورتی است که زبان مدیریت جوملا 1.7 نیز فارسی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 90 پلاگین را پس از نصب منتشر کنید. تا حدود 30- 40 درصد فارسی می شود. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joo 0 ارسال شده در آذر 90 این کار را کرده ام هیچ کلمه فارسی در کامپوننت نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joo 0 ارسال شده در آذر 90 آیا تا به حال کسی cb را روی جوملا 1.7 نصب کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joo 0 ارسال شده در آذر 90 طریقه نصب و فعال سازی cb را از سایت جومینا گرفته ام و آن را انجام داده ام اما کار نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joo 0 ارسال شده در آذر 90 وای چرا همه دارید کمکم می کنید من دارم هول میشم یکی یکی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز لطفاً قوانین را مطالعه نمایید و اسپم نکنید. پلاگین فارسی را از مدیریت خود کامپوننت نصب کنید و بعد از نصب زبان فارسی را فعال نمایید ( فعال سازی زبان فارسی نیز از بخش مدیریت پلاگین های خود کامپوننت انجام می شود) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر