WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 با ســـــــــــــــــلام به همه سایت من با ثبت نام و کلا بخش کاربری مشکل داره :-/ یعنی وقتی شما در سایت یک حساب کاربری ایجاد کنید به شما پیام اینکه با موفقیت حساب کاربری ایجاد شد رو میده اما در ایمیلی که ارسال میکنه لینکی وجود نداره و آدرس فعال سازی به صورت نوشته هست!!! مشکل بعدی اینه که اصلا نمیشه در سایت به اون حساب کاربری ایجاد شده لاگین کرد , یعنی وقتی که شما شناسه و نام کاربری رو وارد کنید و روی ورود کلیک کنین پیام خوش آمد گویی ظاهر نمیشه و انگار صفحه رو رفریش کردین و اصلا لاگین نمیشید چون قالب رو دستکاری کرده بودم فکر کردم که احتمالا از قالب باشه چون با قالب دسکاری نشده در لوکال به راحتی میشه ثبت نام یا لاگین کرد , به همین خاطر فایل قالب که اصلا تغییری در اون ایجاد نشده رو ریختم اما , بازم مشکل پابرجاس...... ضمن اینکه من یک ساب دومین هم دارم و در جوملای ساب دومین هیچ مشکلی وجود نداره نه از لحاظ ثبت نام نه هیچ چیز دیگه! به نظر شما دلیل این مشکل چیه افزونه خاصی ایجاد مشکل میکنه؟ جوملامو دوباره اکسترکت کنم؟!!! پیشاپیش ممنون از همه دوستان :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام این مشکل از همون اول بوده یا جدیدا ایجاد شده پک جوملا رو روی هاستتون اکسترکت کنید و فولدر installatin رو حذف کنید ببینید مشکل حل میشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام راستش چون نمیخاستم فعلا ثبت نام باشه و تا الان هم غیر فعال بوده اوایل تست نکردم که آیا مشکلی بوده یا نه :-/ ببخشید اگه جوملا رو دوباره اکسترکت کنم مشکلی برای سایت یا پلاگین ها و ماژول ها و کامپوننت ها پیش نمیاد؟یعنی بعد از اینکار همه چیز سر جاش خواهد موند؟ ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 ببخشید اگه جوملا رو دوباره اکسترکت کنم مشکلی برای سایت یا پلاگین ها و ماژول ها و کامپوننت ها پیش نمیاد؟یعنی بعد از اینکار همه چیز سر جاش خواهد موند؟ خیر مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوباره من جوملا رو اکسترکت کردم اما فایده نداشت راه دیگه ای نیست؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 کسی نمیتونه کمک کنه؟ من توابع مربوط به یوزرها رو از لوکال import کردم گفتم شاید مشکل از اونا باشه اما نشد نمیدونم چه مشکلیه که نه میشه تو سایت login کرد نه میشه با jcomment نظر داد!!! این 2 تا بهم ربط دارن؟ پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما این کارها را که میگم امتحان کنید 1- وارد فایل configuration.php بشید و مسیر پوشههای logو tmp را بررسی کنید درست باشه 2- وارد phpmyadmin بشید و محتوای جدول jos_session را empty (خالی ) نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ممنون از راهنماییتون کارایی که فرمودین رو انجام دادم اما مشکل حل نشد مسیرها اینطورین : var $log_path = '/home/emahale/public_html/logs'; var $tmp_path = '/home/emahale/public_html/tmp'; که به نظرم درسته حتی jhackguard هم غیر فعال کردم اما از اون نیست اینطور که معلومه هیچ اروری هم تو سایت نمیده که حدقل بفهمم کجای کار میلنگه ه ه ه دیگه راهی نیست؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام از ادمین سرورتون بخواهید برای لحظاتی display_errors رو فعال کنه تا بتونید ارورهایی که در سیستم جوملاتون گرفته می شه رو ببینید بعد این ارور ها رو اینجا قرار دهید تا بهتر بشه راهنمایی کرد... این 2 کار رو هم می تونید انجام و مشکل رو بررسی کنید: 1. با افزونه akeebackup یک بک آپ از همین جوملاتون بگیرید و در لوکال و یا ساب دامین یا یک سرور دیگر نصب اش کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر... 2. بررسی یک به یک افزونه هاتون مخصوصا پلاگین ها...(غیر فعال کردن و بررسی مشکل) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در دی 90 مشکلم حل شد اما با یه ضرر بزرگ و اون هم پاک شدن کامل سایتم از بیخ من آدرس index.php دار سایتم رو به بدون index.php ریدایرکت کرده بودم و همین دلیل تمام مشکلات بود چه ثبت نام چه jcomment :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام http://forum.joomina.ir/thread-9376-post-52666.html#pid52666 البته با توجه به اینکه متوجه مشکل شدید به غیر از 2 راهی که در بالا عرض کردم یک راه دیگر هم دارید و اون ریستور فول بک آپی هست که در تاپیک دیگرتون فرمودید و بعد رفع مشکلی که بهش پی بردید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر