leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز قبل از لود کامل سایت...قالب یه اسکروا افقی ناجوری میده که تا اخر لود اون اسکرول باقی هست...(در حالت عادی لود کامل سایت قالب درست میشه نهاتا در انتهای لود ) داشتانش چیه؟ایا توی سرعت لود سایت تاثیری داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام قبلا در مورد اسکرول عمودی در انجمن بحث شده لطفا کمی جستجو کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 پیدا نمیکنم اول جستجوکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام تو سرعت لود سایت تاثیری نداره شما آدرس سایت رو بذار تا بررسی بشه شاید از قالب باشه شاید از ماژول هایی که تو سایت گذاشتی باشه اگه تبلیغات گوشه ای گذاشتی بردار ببین درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 مشکل این بود که من 2 ستونه کرده بودم مطالب رو... البته داخل اکسپلور کاملا درست بود ولی با موزیلا ستون دوم میفتاد سمت چپ کامل...تا پایان لود البته پس از لود کامل داخل موزیلا هم درست میشدحالا مشکل اینجاست که ستون رو حذف کردم ولی اسکرول باز هم لحظات لود میاد! ادرس سایت اینه: www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 مشکل پیدا شد! مشکل ماژول Google +1 Button بود ماژول گوگل پلاس رو داخل 3 سایت جوملا تست کردم هر این اتفاق براشون میفتاد البته هر 3 سایت یه قالب یک جور دارند ولی بدون این افزونه چنین مشکلی ندارند فعال میکنم این طوری میشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 البته از این موارد هم میتونه باشه(به جز مواردی که در بالا بحث شد) اول اینکه سایت دو زبانست یا فارسی کردید قالب رو موقع لود اول ltr.css لود میشه و بعد rtl.css و برای همین هم تا آخرین لحظه لود(برای سرعت های اینترنتی پایین) ltr.css نشون داده میشه با افزونه هایی در موقعییت راست دوم اینکه بعضی مواقع عرض ماژول یا محتوای ماژول بیش از اندازه موقعییتشه و اسکرول افقی میخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر