aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان من قالبی طراحی کردم که به یه مشکل خوردم و این است که عرض جدول را 100 درصد در نظر می گیرد ولی من وقتی از طریق ادیتور جدول را رسم میکنم این جدول را 100 درصد در نظر می گیرد منتهی ستون را تقسیم بر تعداد ستون می کند و این جدول های من را به هم می ریزد من میخواهم به اندازی همان محدوده که به اندازه پیکسل برایش تعریف کردم باشه ولی ستون های من 100 درصد اندازه را می گیره لینک نمونه جدول به شرح زیر است http://www.nasleweb.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA دوستان که بنده را در این زمینه یاری نمایید ممنون میشم منتظر خبرهای خوبتان هستم شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز قبل از هر چیزی به شما توصیه میکنم که قالبتون رو با div طراحی کنید نه با table برای این موردی هم که میفرمایید، شما باید یک div رو درون div دیگری محصور کنید به صورت پیکسلی هم اندازه ندید بلکه به صورت درصدی اندازه بدید و برای یر ستون هم به همین شکل ضمن اینکه این موردی که شما استفاده کردید اگر بخواد تغییر پیدا کنه، به مصیبت عظما دچار میشید برای همین هم توصیه میکنم برای این کار به سراغ افزونه های نماش محتوا از روی فایل csv برید گروه Data Reports به این درد میخوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در آذر 90 ضمن تشکر از دوست گرامیم من از افزونه سابقا استفاده میکردم ولی دیدم افزونه کمی مشکلات خاص خودش را دارد به خاطر همین به این نوع جدول روی آوردم با تشکر از اینکه جوابم را در سریعترین زمان دادید شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 نمیدونم چه مشکلاتی داشتید، ولی من خودم از ARI Data Tables استفاده میکنم و ازش هم راضی هستم ضمنا اگر نمیخواهید این کار رو انجام بدید، بهتره از فن چاپ(Typography) بعضی قالب ها استفاده کنید مثلا این مورد یا این مورد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر