battle69 7 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان؛ یه مشکل بزرگ پیدا کردم. در هنگام نمایش مطالب روی هر دو حالت مجموعه/بلاگ و بخش/بلاگ این مشکل رو دارم که بیشتر صفحه خالیه و فقط قسمتی از نیمه سمت راستش همه مطالب جمع میشه. [attachment=28] چه کدی باید به CSS قالب اضافه کنم تا به صورت اتوماتیک فاصله های طولی رو تنظیم کنه؟ اگه به قسمت مربوطه جهت این کار width: 350px قرار بدم درست میشه! اما فقط در کامپیوتر من! یعنی در یه رزولیشنه دیگه به هم میریزه. چی کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 89 سلامپارامتعر ها را چک کنید که شاید کاری کردید یا الحاقی نصب کردید که چند ستونه درج بشه... همچنین تو تنظیمات منو هم یه چیزایی برای چن ستونه کردن هست... اگر نبود با یک قالب دیگه تست کن اگر هنوز مشکل داشتی که یعنی مشکل از cssنیست ولی اگر تو قالب دیگه درست بود فایل های cssرا اینجا بذار تا کمکت کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزيز battle69 لطفاً قبل از ارسال پست قوانين را مطالعه نماييد و در موضوع از كلماتي همچون:فوري، كمك، سريع و... استفاده نكنيد من فكر مي كنم قالب شما مشكلي نداشته باشه و فقط بايد اخبار را كامل وارد نماييد، حداقل اخبار به 2 خط برسد تا كامل عرض صفحه را بگيرد تا اين چنين نمايش داده نشود. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزيز battle69 لطفاً قبل از ارسال پست قوانين را مطالعه نماييد و در موضوع از كلماتي همچون:فوري، كمك، سريع و... استفاده نكنيد من فكر مي كنم قالب شما مشكلي نداشته باشه و فقط بايد اخبار را كامل وارد نماييد، حداقل اخبار به 2 خط برسد تا كامل عرض صفحه را بگيرد تا اين چنين نمايش داده نشود. موفق باشيد از راهنمایی شما خیلی متشکرم. مطالب رو وقتی گذاشتم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر