رفتن به مطلب
battle69

مشکل در نحوه نمایش مطالب در حالت مجموعه/بلاگ

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان؛

یه مشکل بزرگ پیدا کردم. در هنگام نمایش مطالب روی هر دو حالت مجموعه/بلاگ و بخش/بلاگ این مشکل رو دارم که بیشتر صفحه خالیه و فقط قسمتی از نیمه سمت راستش همه مطالب جمع میشه.

[attachment=28]

چه کدی باید به CSS قالب اضافه کنم تا به صورت اتوماتیک فاصله های طولی رو تنظیم کنه؟ اگه به قسمت مربوطه جهت این کار width: 350px قرار بدم درست میشه! اما فقط در کامپیوتر من! یعنی در یه رزولیشنه دیگه به هم میریزه. چی کار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلامپارامتعر ها را چک کنید که شاید کاری کردید یا الحاقی نصب کردید که چند ستونه درج بشه... همچنین تو تنظیمات منو هم یه چیزایی برای چن ستونه کردن هست... اگر نبود با یک قالب دیگه تست کن اگر هنوز مشکل داشتی که یعنی مشکل از cssنیست ولی اگر تو قالب دیگه درست بود فایل های cssرا اینجا بذار تا کمکت کنیم

لینک به ارسال

دوست عزيز battle69

لطفاً قبل از ارسال پست قوانين را مطالعه نماييد و در موضوع از كلماتي همچون:فوري، كمك، سريع و... استفاده نكنيد

من فكر مي كنم قالب شما مشكلي نداشته باشه و فقط بايد اخبار را كامل وارد نماييد، حداقل اخبار به 2 خط برسد تا كامل عرض صفحه را بگيرد تا اين چنين نمايش داده نشود.

موفق باشيد

لینک به ارسال

دوست عزيز battle69

لطفاً قبل از ارسال پست قوانين را مطالعه نماييد و در موضوع از كلماتي همچون:فوري، كمك، سريع و... استفاده نكنيد

من فكر مي كنم قالب شما مشكلي نداشته باشه و فقط بايد اخبار را كامل وارد نماييد، حداقل اخبار به 2 خط برسد تا كامل عرض صفحه را بگيرد تا اين چنين نمايش داده نشود.

موفق باشيد

از راهنمایی شما خیلی متشکرم. مطالب رو وقتی گذاشتم درست شد.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...