leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 سلام اقا من الان یه بخشی دارم به اسم تصاویر که چند مجموعه زیرش ساخته شده و داخل مجموعه ها مطالب(تصاویر) هستند... حال ادرس اینترنتی اون بخش رو چه طور بدست بیارم؟ یعنی داخل یک ماژولی یه عکس کوچک گزاشتم (روی عکس نوشتم بخش تصاویر) حالا باید عکس رو لینک دار کنم داخل ماژول تا هر کس کلیک کرد روی عکس داخل سایت بره به ادرس اون لینک(بخش تصاویر واسش باز بشه) ... پس باید یه لینکی داشته باشه بخش تصاویرم که بزارمش روی عکس مورد نظرم لینک رو... کسی میدونه چه طور لینک بخشی رو پیدا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز چند راه دارید 1) ساده ترین راه اینه که از افزونه های Frontend News اون مواردی رو که به کارت میاد رو نصب کنید مثل Yt Category Summary که افزونه خوبیه(البته تجاریه) 2) به صورت دستی مثلا از منوهای بیکارت استفاده کنی مثلا منوهای Footer و یه مورد بسازی و لینک بدی به صورت بلاگی یا لینکی به مجموعه یا بخشت و اسمش رو مثلا بزاری pic حالا آدرس اون عکس رو بده site.com/pic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 متوجه نشدم چه طوری انجام بدم میشه ساده تر بگید مراحل رو؟ از کجا چه منویی بسازم چه طور لینک بدم؟... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در دی 90 ممنون مشکلم حل شد... منو جدید ساختم و داخلش اسم مجموعه رو انتخاب کردم... خود منوی جدید لینک رو بهم داد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر