WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دلیل این پیام چیه؟ JFTP::delete: Bad response وقتی افزونه ای رو پاک میکنم پیام "حذف موفق" میاد اما بالاش این رو هم نوشته!!! ببخشید اگه تکراریه<== پیشاپیش ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز شما باید FTP رو از بخش تنظیمات کلی بخش مدیریت سایت جوملای خودتون غیر فعال کنید سپس فایل configuration.php رو باز کنید و موارد log و temp رو آدرس دهی کامل کنید مثلا var $log_path = 'home/hesabonl/public_html/yoursite.com/logs'; var $tmp_path = 'home/hesabonl/public_html/yoursite.com/tmp'; اگر آدرس دهی شما کامل نباشه، خطا های شما ادامه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام آدرسهای فایل configuration.php من این شکلیه : var $tmp_path = '/home/sitename/public_html/tmp'; یعنی باید تغییرشون بدم؟ این پیام از روز اولی که ftp رو تنظیم کردم پیش نیومده!!!! <==== ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 یعنی باید تغییرشون بدم؟ اگه به این شکله نیازی به تغییر نیست الان که ftp رو خاموش کردید مشکل حل شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 سلام یکبار امتحان کردم با ftp فعال , یه افزونه حذف کردم اما اون پیام نیومد!!!! ولی یکبار هم با ftp غیر فعال یک افزونه رو پاک کردم که دیگه اون پیام نیومد!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 خوب یعنب الان مشکلتون حل شده یا نه؟ اگه نه مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 آخه چندین بار تو زمانهای مختلف این پیام اومده اما نه همیشه ...! میخام بدونم مشکل از کجاس؟ کجای کار میلنگه؟ چون من تو سایتم با کامپوننت jcomment هم مشکل دارم و نمیشه نظر ارسال کرد میگم نکنه یه جورایی به هم ربط داشته باشن واسه jcomment هر کاری کردم اما درست نشده و دیگه موندم............................... ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 اون مشکل بالا مربوط به ftp هست مشکل جی کامنت فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه مشکل جی کامنت رو در تاپیک جدید مطرح کنید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 واسه آخرین سوال این JFTP::delete: Bad response هیچ مشکل امنیتی ای ایجاد نمیکنه؟ نگران کننده نیست؟ ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 نه فکر نکنم مشکلی نیست ولی اگه دوباره این پیغام ظاهر شده توی همین تاپیک پیگیر باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 واسه آخرین سوال این JFTP::delete: Bad response هیچ مشکل امنیتی ای ایجاد نمیکنه؟ نگران کننده نیست؟ ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون :thankyou: سلام امکانش هست که به علت سرعت کم اینترنت شما یا سرعت کم سرور شما، فایل نتونه کامل پاک بشه و ارور بده! از سرعت اینترنت خوبی بهرهمند هستید؟؟ !!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین مشکل واسم پیش اومده بود راستش خیلی آدرس های کانفیگم را عوض کردم ولی درست نشد در پایان بر روی لوکالم یک جوملا (هما نسخه) را نصب کردم و بعد فایل کانفیگ این جوملا کپی کرده و به جای آن جوملای خراب ریختم بعد اطلاعات را دوباره وارد کردم و در آخر خدارا شکر درست شد شما هم همین کار بکن انشاءالله درست میشه :afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hfkatebin 0 ارسال شده در آذر 90 سلام البته افزونه jhack gurd با اين مشكل دارد و سبب مي شود كه نظرات jcomment ارسال نگردد اين را هم امتحان كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در آذر 90 واسه آخرین سوال این JFTP::delete: Bad response هیچ مشکل امنیتی ای ایجاد نمیکنه؟ نگران کننده نیست؟ ممنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون :thankyou: سلام امکانش هست که به علت سرعت کم اینترنت شما یا سرعت کم سرور شما، فایل نتونه کامل پاک بشه و ارور بده! از سرعت اینترنت خوبی بهرهمند هستید؟؟ !!!!!!!! سلام ممنون بله سرعت اینترنتم در حد مطلوب هست اما در اولین فرصت بازم بیشترش میکنم سلام دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین مشکل واسم پیش اومده بود راستش خیلی آدرس های کانفیگم را عوض کردم ولی درست نشد در پایان بر روی لوکالم یک جوملا (هما نسخه) را نصب کردم و بعد فایل کانفیگ این جوملا کپی کرده و به جای آن جوملای خراب ریختم بعد اطلاعات را دوباره وارد کردم و در آخر خدارا شکر درست شد شما هم همین کار بکن انشاءالله درست میشه :afro: سلام مرسی از راهنماییتون مشکلم به طور موقت حل شده اما اگه بازم پیش بیاد حتما یه فکر اساسی میکنم :thankyou: سلام البته افزونه jhack gurd با اين مشكل دارد و سبب مي شود كه نظرات jcomment ارسال نگردد اين را هم امتحان كنيد. سلام نه از این افزونه نیست چون امتحان کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر