robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من وقتی قالبی که با ارتیستر طراجی کردم با نرم افزارRTL Enterprise_v1.0.1راست چین میکنم عرض صفحه سایتم بهم میریزه علتش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام در این مورد در انجمن بحث شده کمی جستجو کنید به نتیجه می رسید آزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 در رابطه با مشکل من چیزی نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidnpc 9 ارسال شده در آذر 90 سلام من این موضوع را تو چند تا تایپیک گفتم ارتیستر ورژن 3.2 بتا را از سایت ارتیستر بگرید یا جدید ترین نسخه خودش وقتی شما میخواهد از قالب خروجی بگیرید 2 تا اپشن دارد 1- تنظیم برای جوملا 1.7یا 1.5 2-راست به چین کردن یا چپ به راست کردن شما از اولی استفاده کن لینک دانلود ارتیستر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 من ارتیستر 3 دارم این 3.2 رجیستریش چطوریه؟چون من 3 رو کرک کردم اینم به همون روشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر