phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام ماژول منوی بالای این سایت رو کی میدونه اسمش چیه یا از کجا میتونم پیداش کنم؟ www.parsianportal.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 آدرس اشتباهه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 معذرت http://www.parsianportal.com/ پسوندش اشتباه بوده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 افزونه خاصی نیست طراحی قالب به این شکله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 خوب اسم این قالب چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام اسم قالب اینه kyan که اختصاصیه فک کنم از جایی کپی شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 این قالب واسه شرکت joomlart که ویرایش شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 90 من اسم قالبی که آقای دفاعی نوشته بود پیدا نکردم، منم فکر میکنم از شرکت جوملا آرته ولی اسمش نمیدونم چیه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز phpnet اسم اصلی این قالب ja_kyanite_ii دمو سفارشی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر