darkyashar 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت دوستان عزیز من برا یکی از سایت هایی که دارم طراحی میکنم از کامپوننت کاتالوگ ساز zoo نسخه 1.7joomla که به تازگی در جومینا منتشر شده دارم استفاده میکنم ولی تاریخ این افزونه با تاریخ شمسی شده جوملا 1.7 مشکل داره و درست نشون نمیده مثلا تاریخ رو به صورت 20 شهریور 690 ثبت میکنه و به همین صورت ذخیره میشه و بعد اگه دوباره بخوام همون ایتم رو دوباره ویراش کنم خطای 500 دیتا بیس میده و میگه نمی تونه فیلد تاریخ رو از دیتا بیس بخونه چون درست ذخیره نشده ؟ در ضمن من دقیقا همین مشکو با کامپوننت k2 رو جوملا 1.7 داشتم اگه دوستان کسی میدونه کمک کنه چون حیفه به خاطر یک مشکل کوچیک مثل این نشه از این کامپوننت ارزشمند استفاده کرد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 90 کاربر محترم لطفاً اسپم نکنید اگر کسی از دوستان می دونست یا با این مشکل برخورد کرده بود حتماً پاسخ می داد ولی طبق تجربه ای که دارم این هست که باید کدها را ویرایش کرد و تابع تاریخ را بازنویسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر