aseman313 0 ارسال شده در آذر 90 سلام آخرین نسخه کامپوننت hwdvideoshare که با جوملا 1.7 سازگار هست هنوز به فارسی ترجمه نشده. کامپوننت hwdvideoshare یک گالری ویدئو قوی برای جوملا با قابلیت های زیر است: امکان آپ لود فایل های ویدئویی و به اشتراک گذاشتن آن ها توسط کاربران امکان وارد کردن فایل از سایت های YouTube و GoogleVideo پشتیبانی از فرمت های mpg, mpeg, avi, divx, mp4, flv, wmv, rm, mov, moov, asf, swf, vob امکان تبدیل فایل های ویدئویی به فایل فلش با استفاده از Mencoder و FFMPEG دارای ابزار های لازم برای سازمان دهی و مدیریت فایل ها امکان ویرایش و حذف فایل ها توسط خود کاربر امکان رتبه دهی و یاد داشت گذاشتن برای فایل ها قابلیت جست و جو در گالری استفاده از آجاکس به طوری که کاربر می تواند هم زمان با پخش یک فایل ویدئویی از بخش های دیگر کامپوننت استفاده کند دارای سیستم نگهداری (Maintanance System) با قابلیت حذف دائمی فایل ها از روی سرور برطرف کردن خطاهای بانک اطلاعاتی و آرشیو کردن log ها دارای سیستم مدیریت پلاگین برای نصب ٬ حذف و مدیریت پلاگین های مربوط به این کامپوننت انواع پلاگین های موجود برای این کامپوننت عبارت اند از: Template Plugins Language Plugins VideoPlayer Plugins Third Party Video Plugins لینک افزونه در سایت سازنده لینک افزونه در سایت جوملا جهانی دموی افزونه دانلود از سرور جومینا درپناه حق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tedea 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم و الان میخوام ازش استفاده کنم اما با تنظیماتش آشنایی ندارم میشه 1راهنمایی بکنید اگر تصویری باشه خیلی کمک بزرگی میشه.حقیقت اولین باره که خودم کامپوننت نصب میکنم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توضیحات سایت سازنده خدمت شما: http://documentation.hwdmediashare.co.uk/wiki/Main_Page موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام تشکر از معرفی وزحمتتون فارسی این افزونه کی منتشر میشه درصورت تمایل میتونم برای ترجمه اون همکاری داشته باشم تا سریعتر منتشر بشه لطفا اطلاع بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز همانطور که از لیبل این افزونه می بینید ، افزونه را به کسی برای ترجمه داده اند... شما بهتره یک تماسی با آقای پارسا بگیرید که اگر نیازی به همکاری شد و یا شخصی که این افزونه دستش هست ، افزونه را هنوز ترجمه نکرده باشد ، به شما بدهند. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر