aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام هنگام وارد شدن به سايت و مديريت اين صفحه باز ميشه مشكل چي هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز سایت شما به آدرس http://joomlafars.ir/ برای من باز میشه و هیچ مشکلی نداره آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام 1. کشتون رو خالی کنید 2. با isp دیگری تست کنید اگر با isp دیگر مشکل نداشتید چنانچه ip شما داینامیک هست دیسکانکت و مجدد کانکت شید تا ip اتون تغییر کنه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 منم يه مشكل دارم وقتي وارد سايتم tiaragroup.ir ميشم ارور ٤٠٤ ميده مشكلش چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوست عزیز. لطفا سوال جدید رو در تایپیک جدید مطرح کنید. خوب دلایل ممکن رو همون جا نوشته دیگه. یا یه مطلب به صفحهٔ اصلی اختصاص دادید که الان موجود نیست، یا اختلالی در سطح دسترسیها ایجاد شده و یا ... چه تغییری در سایت ایفا کردید که این اتفاق افتاد؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 فقط سايتم كه بسته بود رو باز كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام تغییری در سئوی سایت ایجاد نکردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام جناب وحیدخو کلی گفتن من دقیق بگم که کجا برید : به منوها بروید به منوی اصلی سایت بروید برسی کنید که این منو پیشفرض بوده و سطح دسترسی ان روی عمومی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 منظورتون از منوي اصلي سايت چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام منظور همون صفحه اصلی یا صفحه نخست میباشد . صفحه ای که کاربر با وارد کردن آدرسی مثل http://www.mysite.com وارد آن میشود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 از كجا وارد منوي اصلي سايت بشم؟من وقتي كه برروي گزينه منو ها كليك كردم هيچ جايي ننوشته بود "منوي اصلي سايت" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام یعنی چی؟ مگه همه رو حذف کردید؟ وقتی روی منوی منوها برید اون زیر منو باید منویی به نام main menu یا هر چیز دیگه باشه چون صفحه اصلی درونش هست نمیشه که پاکش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 وارد main meno شدم ولی همه گزینه ها پابلیک بودن! اگه بعضی از گزینه ها منتشر نشده باشن مشکل داره؟ تو قسمت فرآیند انتخاب منو،همه گزینه ها پیشفرض بودن چیزایی که بالا گفتم برای تب گزینه های منو بود. توی تب منو ها هم همه چیز ها پابلیک بودن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 در سئو جوملا تغیری ایجاد نکردید؟ افزونه امنیتی یا سئو استفاده نمی کنید؟ وقتی وارد همون main menu شدید یک منو باید پیشفرض باشه ببینید که سطح دسترسی پابلیک باشه اگر چیزی پیشفرض نشده بود منوی صفحه اصلی یا خانه (هر چی که اسمش است) رو پیشفرض قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 من هيچ افزونه اي نصب نكردم از جومينا سي ام اس خريدم دسترسي صفحه اصلي پابليك هست ولي وقتي پيش فرضش ميكنم يا ارور ميده يا ميگه با موفقيت انجام شد ولي انجام نشده و ميگه پابليكه ميشه رمز رو به كسي بدم و كمكم كنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 اطلاعات رو پ.خ کنید امیدوارم برسم مشکل تون رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 مشکل حل شده مشکل از تغیر صفحه پیشفرض بود حال شما می تونید یک منوی جدید دیگه بسازید از هر نوعی که بخواهید فقط روی پیشفرض قرار بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 من خيلي حرفه اي نيستم و منظورتون رو نفهيميدم"حال شما ميتونيد يك..." چطوري قالب رو عين بار اولش كنم قالبم اين شكلي بود: http://www.joominacms.com/demo/j25/zootemplate/zoo_galosa/ من بلد نيستم ميشه خودتون دوباره زحمتش رو بكشين و قالبم رو عين لينك بالا بكنين؟ممنون ميشم اگه قبول كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببینید اینجا یک انجمن رفع اشکالات جوملاست سایت شما صفحه اصلی اش از نوع "مطلب" است یعنی باید یک مطلب رو که از قبل در مطالب نوشته اید رو انتخاب کنید برای شما همون بسته بندی خلاقانه است بعد وارد ماژولها شده و ماژولهای دلخواه رو به منوی ساخته شده که پیشفرض است در قسمت تخصیص منو مربوط کنید و تیک بزنیدش اگر اطلاعات خاصی وارد نکردید یکبار دیگه بسته رو نصب کنید کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا هم حتمن مطالعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 پس اسلاید شو هاش چی میشه؟ مثل اینکه شما دوتا صفحه اصلی درست کردین که من اون صفحه اصلی که از اول بود رو میخوام نمیشه کاری کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 دوست عزیز درست شد اون دوتا منوی صفحه اصلی و صفحه اصلی 1 رو که در آخر صفحه منوی main menu است رو پاک کنید شرمنده از اینکه دیر شد نام کاربری و پسورد خودتون رو حتمن تغیر بدید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 واقعا ممنونم فكر ميكردم ٨٠ تومني رو كه دادم فايده نداشت فقط اگه صفحه اصلي كه سمت چپه با صفحه اصلي ١ كه زيرمنوي صفحه اصلي اي كه اسلايد شو داره رو پاك كنم مشكلي پيش نمياد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 اقاي ميري جواب سوال بالام رو فهميدم فقط باز هم يه مشكل برام پيش اومده ميشه بازم كمكم كنين؟ يه مطلب به نام بسته بندي خلاقانه وجود داره من ميخوام اون رو پايين پل بندرگاه به جاي متن كامل جزيره رويايي موريس بذارم ميشه شما اين كار رو بكنين؟خودم بلد نيستم. در واقع ميخوام عين لينك دموي بسته گالوسا بشه. ممنون ميشم اگه بازم لطف كنين و مشكلم رو حل كنين. درضمن رمزم رو تغيير ندادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 91 سلام درست شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در بهمن 91 خداخيرتون بده واقعا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر