canadaexpert 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان، من قصد دارم که بخش آرشیو اخبار سایت را به وب سایت خودم " مهاجرت کانادا " اضافه کنم. امکان داره بفرماید که از چه افزونه ای میتوانم استفاده کنم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید در این مورد قبلا بحث شده و افزونه هایی هم منتشر شده آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
canadaexpert 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان، من قصد دارم که بخش آرشیو اخبار سایت را به وب سایت خودم " مهاجرت کانادا " اضافه کنم. امکان داره بفرماید که از چه افزونه ای میتوانم استفاده کنم؟ با سپاس سلام و سپاس از پاسخ شما، راستش اصلا نمیدونم که با چه عناوینی باید جستجو کنم. اگر راهنمایی بفرماید سپس گذار خواهم بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roh108 0 ارسال شده در آذر 90 سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید در این مورد قبلا بحث شده و افزونه هایی هم منتشر شده آرزومند آرزوهایتان با درود آقا مصطفی نمی شد ضمن تذکر به این دوستمون لینک پست مربوطه رو هم میدادی؟ خیلی بهتر میشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک در انجمن جستجو کنید در این مورد قبلا بحث شده و افزونه هایی هم منتشر شده آرزومند آرزوهایتان با درود آقا مصطفی نمی شد ضمن تذکر به این دوستمون لینک پست مربوطه رو هم میدادی؟ خیلی بهتر میشد سلام دوستان کافیه یه سرچ کوچیک بکنید زود به نتیجه برسید: http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=05eb5dd9c6278a692f035ced4c2ff093&sortby=lastpost&order=desc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر