leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 با سلام یه مشکلی داشتم که نمیدونم دقیقا از کجاست من کلا داخل مدیریت جوملا هر کاری که انجام میدم مثلا: افزودن مطلب جدید/حذف و نصب ماژول/ و یا هر کار دیگه ای... مثلا موقع ارسال مطلب بالا نوشته میشه مطلب با موفقیت ارسال شد اما بالای اون یه ارور ی میاد به این نوشته: Delete failed: '084e702625072166c9cbb665203226f6.php' ماژول نصب میکنم مینویسه نصب ماژول با موفقیت اما باز این ارور میاد کلا هر موقع پیغام موفقیت میاد بالاش قرمز رنگ این ارور نوشته میشه مشکل چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام گویا هاستتون پر شده و فضای کافی ندارید! پیشنهاد می کنم فضاتون رو ارتقاء بدید و یا موارد اضافی رو از هاست حذف کنید... در کنترل پنل cpanel می تونید از قسمت Disk Space Usage حجم های مصرفی رو بررسی کنید... آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 محتویان پوشه tmp رو به غیر از فایل index.html خالی کنید و مجدد تست کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 داخل پوشه tmp اصلا index.html نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 خودتون یکی بسازید نبودن فایل index.html ممکنه خطرناک باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 :sوالا بلد نیستم بسازم یکی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید بعد فایل Index.html موجود در اون رو در پوشه tmp آپلود کنید این کار برای بالا بردن امنیت سایت شماست الان که اطلاعات فایل tmp رو پاک کردید مشکل بالا حل شد؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 اخه یه چیزی الان 3 تا پوشه هست که یکیش جی کامنت هست اگر اینا برن نظراتم خراب میشه که! این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید بعد فایل Index.html موجود در اون رو در پوشه tmp آپلود کنید این کار برای بالا بردن امنیت سایت شماست الان که اطلاعات فایل tmp رو پاک کردید مشکل بالا حل شد؟ آرزومند آرزوهایتان کدوم فایل رو دانلود کنم؟فایلی نزاشتین برای دانلود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 شما نگران نباشید این فایلها به هیچ دردی نمی خورند بهتره حذف بشه برای نظراتتون هم هیچ اتفاقی نمیوفته ببخشید لینک دانلود یادم رفت: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13237078101.zip آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 اقا این کار رو انجام دادم کل فایل ها رو پاک . فایل ایندکس رو گزاشتم اونجا... حال اون ارور فارسی شده! به این نوشته: حذف فایل انتخاب شده امکان پذیر نمیباشد: 'fdf093da28e6a5027d1ca12f6a8b7d35.php' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این مشکل از کی ایجاد شده از اول این ارور توی جوملا بوده یا جدیدا به وجود اومده؟ چه افزونه هایی رو جدیدا نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در آذر 90 از 1 هفته پیش که جی کامنت رو نصب کردم این طور شد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر