رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام ببخشید من یک ماژول دارم که تو سایتم ازش استفاده میکنم به چه صورت میتونم در سمت راست این ماژول بدون اینکه برای قسمت های دیگه این ماژول مشکلی پیش بیاد عکسی قرار بدم

من نمودم به چه صورت ماژول را در این قسمت بزارم ولی اسم ماژول ariimageslider1.6.4 اگه کمکم کنید مشکل بزرگی از من حل شده

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام ببخشید من یک ماژول دارم که تو سایتم ازش استفاده میکنم به چه صورت میتونم در سمت راست این ماژول بدون اینکه برای قسمت های دیگه این ماژول مشکلی پیش بیاد عکسی قرار بدم

من نمودم به چه صورت ماژول را در این قسمت بزارم ولی اسم ماژول ariimageslider1.6.4 اگه کمکم کنید مشکل بزرگی از من حل شده

با تشکر

سلام

اینطور که من میدونم باید کد نویسی بلد باشیدو برای اون ماژول مورد نظر پسوند کلاس ماژول تعریف کنی

بعد در تنظیمات ماژول موردنظرت ،نام این پسوند رو در قسمتی که واسه همین کار هست بنویسی تا ماژولت اون شکلی بشه که در کد تغریف کردی

:thankyou:

لینک به ارسال

من نمیخوام که عکس سمت راست پشت هم تغییر کنه فقط یک عکس ثابت در کنار کادر بیاد واسه قشنگی من عکس را میزارم کنار ماژول ولی عکس میره زیر بک گراند هرکاری هم میکنم نمیاد بالا

لینک به ارسال

من نمیخوام که عکس سمت راست پشت هم تغییر کنه فقط یک عکس ثابت در کنار کادر بیاد واسه قشنگی من عکس را میزارم کنار ماژول ولی عکس میره زیر بک گراند هرکاری هم میکنم نمیاد بالا

دوست عزیز اگه میخوای یه ماژول با ماژول های دیگه فرق کنه( از نظر شکل ظاهری) باید براش پسوند خاض با کد خاص تعریف کنی

اگه روی سایت هست آدرس آنلاین بده

لینک به ارسال

ببخشید من به چه صورت باید فایل زیپ در این قسمت بزارم؟

میتونید از اینجا آپلود کنید:

http://jmdownload.ir

برای اون سوال حتما باید در کد نویسی مهارت داشته باشید

لینک به ارسال

کسی اگه کمک کنه که فقط یک عکس معمولی در کنار کادر ماژول بیاد من تغییرات دیگر را خودم انجام میدم

مرسی

http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13236991811.zip'>ماژول اسلاید

لینک به ارسال

من هنوز منظور شما رو خوب متوجه نشدم.یعنی شما میخواید در کنار ماژول یک عکس ثابت باشه خوب عزیزم فکر کنم مرفی شو کارت رو راه بندازه

لینک به ارسال

آخه این ماژول دقیقا به درد کارم میخوره

مورفی شو از کجا میشه دانلود کرد؟اسم انگلیسیش چیه؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...