ashkan_gorg 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام ببخشید من یک ماژول دارم که تو سایتم ازش استفاده میکنم به چه صورت میتونم در سمت راست این ماژول بدون اینکه برای قسمت های دیگه این ماژول مشکلی پیش بیاد عکسی قرار بدم من نمودم به چه صورت ماژول را در این قسمت بزارم ولی اسم ماژول ariimageslider1.6.4 اگه کمکم کنید مشکل بزرگی از من حل شده با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 با سلام ببخشید من یک ماژول دارم که تو سایتم ازش استفاده میکنم به چه صورت میتونم در سمت راست این ماژول بدون اینکه برای قسمت های دیگه این ماژول مشکلی پیش بیاد عکسی قرار بدم من نمودم به چه صورت ماژول را در این قسمت بزارم ولی اسم ماژول ariimageslider1.6.4 اگه کمکم کنید مشکل بزرگی از من حل شده با تشکر سلام اینطور که من میدونم باید کد نویسی بلد باشیدو برای اون ماژول مورد نظر پسوند کلاس ماژول تعریف کنی بعد در تنظیمات ماژول موردنظرت ،نام این پسوند رو در قسمتی که واسه همین کار هست بنویسی تا ماژولت اون شکلی بشه که در کد تغریف کردی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در آذر 90 من نمیخوام که عکس سمت راست پشت هم تغییر کنه فقط یک عکس ثابت در کنار کادر بیاد واسه قشنگی من عکس را میزارم کنار ماژول ولی عکس میره زیر بک گراند هرکاری هم میکنم نمیاد بالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 من نمیخوام که عکس سمت راست پشت هم تغییر کنه فقط یک عکس ثابت در کنار کادر بیاد واسه قشنگی من عکس را میزارم کنار ماژول ولی عکس میره زیر بک گراند هرکاری هم میکنم نمیاد بالا دوست عزیز اگه میخوای یه ماژول با ماژول های دیگه فرق کنه( از نظر شکل ظاهری) باید براش پسوند خاض با کد خاص تعریف کنی اگه روی سایت هست آدرس آنلاین بده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در آذر 90 در این آدرس وجود دارد http://www.forums.parsjoom.ir/showthread.php?tid=393&page=1 ببخشید من به چه صورت باید فایل زیپ در این قسمت بزارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 ببخشید من به چه صورت باید فایل زیپ در این قسمت بزارم؟ میتونید از اینجا آپلود کنید: http://jmdownload.ir برای اون سوال حتما باید در کد نویسی مهارت داشته باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در آذر 90 کسی اگه کمک کنه که فقط یک عکس معمولی در کنار کادر ماژول بیاد من تغییرات دیگر را خودم انجام میدم مرسی http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13236991811.zip'>ماژول اسلاید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 من هنوز منظور شما رو خوب متوجه نشدم.یعنی شما میخواید در کنار ماژول یک عکس ثابت باشه خوب عزیزم فکر کنم مرفی شو کارت رو راه بندازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در آذر 90 آخه این ماژول دقیقا به درد کارم میخوره مورفی شو از کجا میشه دانلود کرد؟اسم انگلیسیش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر