ahmadmotamedi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من از جوملای 1.6 (فارسی شده توسط جومینا) استفاده میکنم. مشکلی مشابهی که تا کنون با دو کامپوننت تا کنون داشته ام از این قرار است که بعد از نصب، زمانی که وارد کامپوننت مذکور می شوم دکمه های جدید، ذخیره و ... هیچ عکس العملی نسبت به کلیلک کردن نشان نمی دهند. تا به حال کامپوننت های Book Library و JFusion این مشکل را داشته اند. لازم به ذکر است که کامپوننت های مذکور برای جوملای 1.6 عرضه شده اند. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 سلام من از جوملای 1.6 (فارسی شده توسط جومینا) استفاده میکنم. مشکلی مشابهی که تا کنون با دو کامپوننت تا کنون داشته ام از این قرار است که بعد از نصب، زمانی که وارد کامپوننت مذکور می شوم دکمه های جدید، ذخیره و ... هیچ عکس العملی نسبت به کلیلک کردن نشان نمی دهند. تا به حال کامپوننت های Book Library و JFusion این مشکل را داشته اند. لازم به ذکر است که کامپوننت های مذکور برای جوملای 1.6 عرضه شده اند. با تشکر. سلام دوست عزیز عمر کوتاه جوملا 1.6 به پایان رسیده بهتره جوملا تون رو ارتقا بدی به جوملا 1.7 با ورژن قبلی همون 1.5 استفاده کنی فک نکنم کسی جزشما هنوز 1.6 استفاده کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 ممکنه فایل مخصوص جوملا 1.5 رو نصب کردید چون در بعضی بسته ها برای نسخه های جوملا متغیر میباشد و درون بسته موجود است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 قالب مدیریت رو عوض نکردید؟ از اول این مشکل رو داشتید یا الان اینجوری شده؟ با مرورگر های دیگه هم تست کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadmotamedi 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز عمر کوتاه جوملا 1.6 به پایان رسیده بهتره جوملا تون رو ارتقا بدی به جوملا 1.7 با ورژن قبلی همون 1.5 استفاده کنی فک نکنم کسی جزشما هنوز 1.6 استفاده کنه! سلام. حرف شما صحیح است. اما من فعلا وقت آپگرید به 1.7 را ندارم. چون که باید کلی کامپوننت و پلاگین را از ابندا نصب کنم. ممکنه فایل مخصوص جوملا 1.5 رو نصب کردید چون در بعضی بسته ها برای نسخه های جوملا متغیر میباشد و درون بسته موجود است نه. مطمئن هستم که فایل مخصوص 1.6 را نصب کردم. در سایت منبع فایل ها از یکدیگر تفکیک شده بودند. قالب مدیریت رو عوض نکردید؟ از اول این مشکل رو داشتید یا الان اینجوری شده؟ با مرورگر های دیگه هم تست کنید آرزومند آرزوهایتان قالب مدیریت را عوض نکردم. با مرور گرهای اکسپلورر، کروم، اپرا و فایرفاکس امتحان کردم. نتیجه نگرفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 اما من فعلا وقت آپگرید به 1.7 را ندارم. چون که باید کلی کامپوننت و پلاگین را از ابندا نصب کنم. نیازی به تغییر افزونه ها نیست چون بیشتر افزونه های 1.6 روی 1.7 کار میکنه در مورد مشکلتون باید بگم که جوملا 1.6 ایراد های زیادی داره که سایت جوملا جهانی هم دیگه سعی در برطرف کردن اونها نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Anonymous 4 ارسال شده در آذر 90 بهترین راه ارتقا جوملا ۱.۶ شما به ۱.۷ است هم اکنون جوملا ۱.۷.۳ موجود است می توانید آپدیت کنید اگر ماژول های سایت شما با ۱.۷ همخوانی ندارد به سایت سازنده رفته و افزونه مورد نظر را آپدیت کنید و یا از افزونه ای مشابه که مخصوص ۱.۷ است استفاده نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر