aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام هر كاري ميكنم منوهاي اين سايت به سمت راست نميرند فقط moomenu هست كه چپ نمايش داده ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در آذر 90 سلام هر كاري ميكنم منوهاي اين سايت به سمت راست نميرند فقط moomenu هست كه چپ نمايش داده ميشه اکثر قالب های راکت تم rtl دارند و شما تنها با نصب یک فایل زبان فارسی و پیشفرض کردن اون قالبتون رو فارسی کردید. در مورد این قالب هم چون من فایل کامل css قالب و منو شما رو در اختیار ندارم فقط میتونم در همین حد کمکتون کنم که البته با همین دستور هم کارتون راه میافته و منو سمت راست قرار میگیره تو فایل rokmoomenu.css خط دوم margin-left: 540px موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام اين كدهاي rokmoomenu.css .menutop,.menutop *{margin:0;padding:0;} div#horiz-menu{/* this is a z-index ie6 and ie7 bug fix */ z-index:50;} #horiz-menu li li{margin:0;} .menutop{line-height:1.0;float:left;margin-bottom:1.5em;position:relative;} .menutop ul{background:#fff;/*IE6 needs this*/ padding:0;} .menutop li{float:left;list-style:none;position:relative;} div#horiz-menu li li a, div#horiz-menu li.active li a{display:block;padding:0;margin:0;text-decoration:none;float:none;height:30px;line-height:30px;text-indent:8px;width:98%;} .menutop li ul{float:none;right:-999em;position:absolute;width:177px;z-index:5;} .menutop li:hover ul, .menutop li.sfHover ul{left:-1px;top:41px;} .menutop li:hover li ul, .menutop li.sfHover li ul, .menutop li li:hover li ul, .menutop li li.sfHover li ul, .menutop li li li:hover li ul, .menutop li li li.sfHover li ul{top:-999em;} .menutop li li:hover ul, .menutop li li.sfHover ul, .menutop li li li:hover ul, .menutop li li li.sfHover ul, .menutop li li li li:hover ul, .menutop li li li li.sfHover ul{left:177px;top:-1px;} .menutop li li{position:relative;float:none;width:100%;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 در فایل http://joomlafars.com/templates/rt_terrantribune_j15/css/template_css.css خط 532 را ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام اين كارم انجام دادم ولي تغييري نكرد ul#horiznav.menutop, #horiz-menu ul.menutop { float: right; margin: 0; padding: 0; position: relative; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 من الان سایتتون رو باز کردم هیچ مشکلی نداشت و منو ها راست چین شده سایت رو باز کنید و دکمه های CTRL+F5 رو فشار بدید تا کش مرورگر پاک بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 در فایل http://joomlafars.com/templates/rt_terrantribune_j15/css/rokmoomenu.css Line5 این تغییرات رو بده [align=left].menutop { float: right; line-height: 1; margin-bottom: 1.5em; position: relative; }[/align] در صورتی که درست نشد اطلاعات کاربری سایت رو بفرست تا درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 راست چين شدن منو درست شده ولي ديگه حالت درختي باز شدن را از دست داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 در حال حاضر منو شما زیر منو نداره یه زیر منو فعال کن تا بررسی بشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در آذر 90 سلام زير منو داره از اولشم داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر