robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان اگه زحمتی نیست لینک کامپونت ثبت نام در سایت قرار بدین در اینجا:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام منظورتون رو متوجه نمی شم بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 من برای اینکه کاربران بتونن در سایتم عضو بشن یک کامپونت ثبت نام در سایت میخواستم کامپوننت قبلیم پاک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 یعنی کامپوننت پیش فروض جولا حذف شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 بله حذف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 یه جوملا روی هاست اکسترکت کنید و یه جوملا روی لوکال نصب کنید و جداول دیتابیس جوملای لوکال رو که مربوط به کامپوننت ثبت نام هست رو انتقال بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 مهندس تو قسمت کامپوننت هام کامپوننت عضویت نیستش که ویرایشش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 این روشی رو که من دادم امتحان کنید احتمالا یا غیر فعال هست یا جداول دیتابیس حذف شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 اگه از هاست دیتا بیس اکسپورت کنم و در لوکال ایمپورت کنم تنظیمات قبلی لوکال بهم نمیریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 شما جداول مربوط به کامپوننت ثبت نام رو از لوکال به هاست منتقل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 اسم جداول ثبت نام تو دیتابیس میدونین چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 ورژن جوملای شما چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 جوملا1.5.25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 اگه ممکنه اطلاعات هاست و جوملای خودتون و لینک همین تاپیک رو برای من به صورت پیغام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر