alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 89 سلام.تو سایت من ماژول آخرین اخبار وجود داره.حالا من میخوام لینکایه یه مجموعه خاص بیان تو اون ماژول.یه ماژول جدید از آخرین اخبار ساختم به نام مجموعه دلخواه.ولی تو ست کردن مجموعه با ماژول جدید مشکل دارم.باید چه طوری این کاررو بکنم؟اگه باید تو قسمت ماژول شناسه مجموعه رو وارد کنم این شناسه رو از کجا باید بیارم؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزیز شما می تونید هم شناسه بخش و هم مجموعه مورد نظرتون رو در این ماژول قرار بدید برای بدست شناسه بخش یا مجموعه از به مسیر زیر برید مدیریت سایت / مطالب و محتوا بعد اگر خواستید به شناسه های بخش دسترسی داشته باشید وارد مدیریت بخش و اگر شناسه مجموعه ها رو خواستید به مدیریت مجموعه ها برید و در سمت چپ شناسه ها نوشته شده... شناسه بخش یا مجموعه مورد نظرتون رو بخاطر بسپارید و مراجعه کنید به ماژول آخرین اخبار تنظیم " مطالب صفحه اول " رو مخفی قرار داده و از طریق دو فیلد شناسه بخش ، شناسه مجموعه می تونید شناسه مورد نظر رو وارد و ذخیره کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 89 با تشکر از شما.واقعا چه بی دقتی کرده بودم.حالا یه سوال دیگه دارم اونم اینه که مجموعه جدید ساختم حالا میخوام از مطالب قبلی که داشتم هم از مجموعه جدید باشن هم تو مجموعه قبلی.یعنی یه مطلب در دو مجموعه.ولی مثل اینکه فقط میشه هر مطلب در یه مجموعه باشه؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 می تونی از بخش استفاده کنی. یعنی مجموعه هات رو تو یک بخش درست کن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 89 سلام مجدد با تشکر :thankyou:یعنی هیچ راه دیگه ای وجود نداره که یه مطلبو به 2 مجموعه اختصاص بدیم؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام استفاده از k2 منظر آمدن joomla1.6 با شید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر