رفتن به مطلب
alikarimi8

ست کردن مجموعه با آخرین اخبار

پست های پیشنهاد شده

سلام.تو سایت من ماژول آخرین اخبار وجود داره.حالا من میخوام لینکایه یه مجموعه خاص بیان تو اون ماژول.یه ماژول جدید از آخرین اخبار ساختم به نام مجموعه دلخواه.ولی تو ست کردن مجموعه با ماژول جدید مشکل دارم.باید چه طوری این کاررو بکنم؟اگه باید تو قسمت ماژول شناسه مجموعه رو وارد کنم این شناسه رو از کجا باید بیارم؟:thankyou:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

شما می تونید هم شناسه بخش و هم مجموعه مورد نظرتون رو در این ماژول قرار بدید

برای بدست شناسه بخش یا مجموعه از به مسیر زیر برید

مدیریت سایت / مطالب و محتوا

بعد اگر خواستید به شناسه های بخش دسترسی داشته باشید وارد مدیریت بخش و اگر شناسه مجموعه ها رو خواستید به مدیریت مجموعه ها برید و در سمت چپ شناسه ها نوشته شده...

شناسه بخش یا مجموعه مورد نظرتون رو بخاطر بسپارید و مراجعه کنید به ماژول آخرین اخبار تنظیم " مطالب صفحه اول " رو مخفی قرار داده و از طریق دو فیلد شناسه بخش ، شناسه مجموعه می تونید شناسه مورد نظر رو وارد و ذخیره کنید

پیروز باشید

لینک به ارسال

با تشکر از شما.واقعا چه بی دقتی کرده بودم.حالا یه سوال دیگه دارم اونم اینه که مجموعه جدید ساختم حالا میخوام از مطالب قبلی که داشتم هم از مجموعه جدید باشن هم تو مجموعه قبلی.یعنی یه مطلب در دو مجموعه.ولی مثل اینکه فقط میشه هر مطلب در یه مجموعه باشه؟:thankyou:

لینک به ارسال

سلام مجدد با تشکر :thankyou:یعنی هیچ راه دیگه ای وجود نداره که یه مطلبو به 2 مجموعه اختصاص بدیم؟:thankyou:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...