majhool_yf 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام من قالب crystalline رو از شرکت rockettheme نصب کردم ولی مشکل اینجاست که فارسی راست به چپ در هر بروزری میشه بجز IE اگه میشه کمک کنید که چیکار کنم مشکل برطرف شه عکس ها و علامتها و اعداد خراب قرار میگیرند درحالی که راست به چپ هست کل مطلب خودتون میتونید از اینجا ببینید: iranmusicdownload.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 در مورد حل مشکل قالب ها با ie در انجمن بحث شده کمی جستجو کنید حتما به نتیجه می رسید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در آذر 90 من کلی گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم اخه این مشکل فقط تو قسمت های ذکر شدست... میشه دقیق تر آدرس بدید؟ باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 من سایتتون رو با فایرفاکس و ie نصب کردم ولی هیچ تفاوتی باهم نداشتند شما با سیستم های دیگه هم تست کنید از چه نسخه از ie استفاده می کنید اگه مشکل همچنان پا برجا بود با تصویر این مشکل رو نشون بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majhool_yf 0 ارسال شده در آذر 90 این 2 رو مقایسه کنید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 آین مقاله رو مطالعه کنید فکر کنم با مطالعه این مقاله و اعمال دستورات اون در قالب مشکل شما رو حل کنه http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13236308301.zip آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر