sms118 130 ارسال شده در آذر 90 با عرض سلام خدمت دوستان من میخوام com_ کامپوننت ها رو تغییر بدم و یه طور مثال به smsnovin_ تغییر بدم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز باید ساختار جوملا رو تغییر بدید که کار عاقلانه ای نیست چون ممکنه بعضی افزونه ها با مشکل رو به رو بشن آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 ممنون ولی میشه توضیح بدید کدوم فایل ها رو باید تغییر بدم خیلی ممنونم از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 فایل مشخصی برای این کار وجود نداره شما باید با فایلهای جوملا آشنایی کامل داشته باشید و از زبان برنامه نویسی PHP هم در این کار استفاده کنید ولی باز می گم این کار درستی نیست چون ممکنه کلا سایت شما دون بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آذر 90 ممنونم ولی یه راه هست امتحان کردم جواب داد آیا این روش خطرناک نیست؟ من از طریق نرم افزار Rapid PHP 2011 گزینه replace in files رو انتخاب کردم وسپس گزینه com_ را وارد کردم و به جای اون cms_ را گذاشتم و گزینه های case sensitive و preserve case را تیک زدم و replace all رو زدم و بعد از جایگزین شدن اومدم فایلهای com_ را سرچ و cms_ تغییر دادم و روی لوکال تست کردم مشکلی نبود و روی هاست لینوکس امتحان کردم باز هم مشکلی نبود.آیا خطری پیش نمیاد؟ ممنونم ولی یه راه هست امتحان کردم جواب داد آیا این روش خطرناک نیست؟ من از طریق نرم افزار Rapid PHP 2011 گزینه replace in files رو انتخاب کردم وسپس گزینه com_ را وارد کردم و به جای اون cms_ را گذاشتم و گزینه های case sensitive و preserve case را تیک زدم و replace all رو زدم و بعد از جایگزین شدن اومدم فایلهای com_ را سرچ و cms_ تغییر دادم و روی لوکال تست کردم مشکلی نبود و روی هاست لینوکس امتحان کردم باز هم مشکلی نبود.آیا خطری پیش نمیاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز این کار هم اشتباهه هم غلط و هم خطرناک چون در بعضی از افزونه منوی های اون افزونه آدرس دهی شده به _com و یا در هنگام نصب کلا این کار ممکنه الان خطایی نشون نده ولی بعدا یه جایی به مشکل برمی خورید اگه می خواید بینندگان سایتتون _com رو نبینند می تونید از sef سایت رو فعال کنید و افزونه acesef رو نصب کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر