امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 [align=center] قالب فارسی jcommunication قالب فارسی jcommunication دارای ۱۸ موقعیت است و همچنین دارای ۲ نوع استایل ماژول میباشد که میتوانید آن ها را از قسمت کلاس ماژول صفحه تغییر دهید برای تغییر رنگ داخل ماژول های میتوانید از کلاس های gray_ و blue_ استفاده کنید که برای اولی رنگ داخل ماژول طوسی میشود . اما نکته مهم در مورد این قالب اینه که موقیعت های قالب خاصیت کش اومدن دارن یعتی مثلا اگر ۳ تا موقعیت در بالا وجود داشته باشد و شما تنها یک موقعیت را فعال نمایید آن یک موقعیت فضای دو موقعیت دیگر را پر میکند که انعطاف بسیار خوبی به قالب میدهد . همچنین پایه این قالب ja_purity II است که طراحی شده بوسیله جوملا آرت میباشد [/align] لینک دانلود: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13142119921.zip رمز فایل فشرده : www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad6006 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 این ارور ها از چیه؟ هم اینکه چه کامپوننتی باید فعال بشه برای قسمت پائین؟ Warning: Division by zero in /home/***/public_html/templates/jcommunication/index.php on line 40 Warning: Division by zero in /home/***/public_html/templates/jcommunication/index.php on line 50 Warning: Division by zero in /home/***/public_html/templates/jcommunication/index.php on line 65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام محمد جان برای اینکه شما این هشدار هارو نبینید باید حداقل یکی از موقعیت های top1,top2,top3,top4 ویکی از bottom1,bottom2,battom3,battom4 و یکی از موقعیت های footer4,footer3,footer2,footer1 رو به کار بگیرید -- یک ماژول در آنها قرار دهید -- اما اگر بخواهید بدون اینکه یکی از موقعیت های بالارو به کار ببرید این هشدار هارو پاک کنید می توانید فایل index.php ضمیه شده را دانلود و جایگزین index.php قبلی کنید . فایل ضمیمه موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 89 سلام و درود خسته نباشید بنده این قالب رو نصب کردم و ممنونم ازتون بابت فارسی سازی این قالب عالی یک سوال داشتم همونطور که می بنید روی هدر این قالب یک بنر نمایش داده می شه که وقتی بنده این بنر رو بر می دارم به جای اون یک نوشته به نمایش در میاد! این نوشته رو چطور می تونم حذف کنم؟ (منظورم اون نوشته که شعار صفحه هست نیست بلکه نوشته ای که با برداشتن بنر جایگزین می شه و بصورت لینک هست...) ممنون می شم راهنمایی کنید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadim 1 ارسال شده در شهریور 89 سلام و درود خسته نباشید بنده این قالب رو نصب کردم و ممنونم ازتون بابت فارسی سازی این قالب عالی یک سوال داشتم همونطور که می بنید روی هدر این قالب یک بنر نمایش داده می شه که وقتی بنده این بنر رو بر می دارم به جای اون یک نوشته به نمایش در میاد! این نوشته رو چطور می تونم حذف کنم؟ (منظورم اون نوشته که شعار صفحه هست نیست بلکه نوشته ای که با برداشتن بنر جایگزین می شه و بصورت لینک هست...) ممنون می شم راهنمایی کنید پیروز باشید شما مي توانيد اين دو فايل را جايگزين قبلي نماييد index فايل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladbr 0 ارسال شده در شهریور 89 با سلام.تشکر از فارسی سازی خوبتون من 2 تا سوال داشتم. منظورم خودم رو با عکس مشخص میکنم. سوال 1 : اون قسمتی که تو عکس زده 1 رو چطور بردارم چون اضافست ؟ سوال 2 : اینجا چطور رنگ رو سفید کنم ؟ الان سیاهه و خوب دیده نمیشه.من خودم این کادر رو اضافه کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 قسمت اول را با ویرایش فایل تصویری مربوطه و قسمت دوم را با تغییر کد رنگ در فایل CSS قالب می توان تغییر داد. در فایل سی اس اس دنبال تغییر رنگ در عنوان مطالب باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladbr 0 ارسال شده در شهریور 89 قسمت اول را با ویرایش فایل تصویری مربوطه و قسمت دوم را با تغییر کد رنگ در فایل CSS قالب می توان تغییر داد. در فایل سی اس اس دنبال تغییر رنگ در عنوان مطالب باشید. دوستا عزیز دقیقا هر دو سوال مشکل من اینه که نمیدونم چه کدهایی رو ویرایش کنم.اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkan_gorg 0 ارسال شده در شهریور 89 با سلام محمد جان برای اینکه شما این هشدار هارو نبینید باید حداقل یکی از موقعیت های top1' date='top2,top3,top4 ویکی از bottom1,bottom2,battom3,battom4 و یکی از موقعیت های footer4,footer3,footer2,footer1 رو به کار بگیرید -- یک ماژول در آنها قرار دهید -- اما اگر بخواهید بدون اینکه یکی از موقعیت های بالارو به کار ببرید این هشدار هارو پاک کنید می توانید فایل index.php ضمیه شده را دانلود و جایگزین index.php قبلی کنید . فایل ضمیمه موفق باشید یا علی ببخشید فایل ضمیمه مشکل دارد.لطف میکنید بزارید دوباره دانلود کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi2049 1 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز فایل ضمیمه که برای این ارورها داده بودی باز نمیشه من لازمش دارم اگه میشه یه جور بذار بتونم دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام ساده تريت راهكار اين هست كه برای اینکه شما این هشدار هارو نبینید باید حداقل یکی از موقعیت های top1,top2,top3,top4 ویکی از bottom1,bottom2,battom3,battom4 و یکی از موقعیت های footer4,footer3,footer2,footer1 رو به کار بگیرید -- یک ماژول در آنها قرار دهید -- خوب حال شايد شما بگيد كه من نياز به ديده شدن اين موقعيت ها تو سايتم ندارم .... خوب يه ماژول اچ تي ام ال اختياري ايجاد كنيد و هيچي تو اون قرار نديد و عنوانش هم مخفي كنيد .... البته باز من نگاه ميكنم اگه فايلي رو كه اديت كرده بودم رو پيدا كردم برتون ميزارم .. يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
montazer 0 ارسال شده در آذر 89 سلام با تشکر از شما که این قالب زیبا را آماده و ارائه کردید. من قالب را استفاده کردم، اما منوهای بالا که باید زیر منو هم داشته باشن اولا رو هم قرار می گیرن،نیمه ایی از هر کدام مشخصه ! ثانیاً زیر منوها رو هم در کنار منم های اصلی نشون میده ! برای اینکه رنگ داخل ماژول ها رو تغییر بدم باید چکار کنم؟ خیلی ممنون می شم سریع راهنماییم کنید. با تشکر و سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در بهمن 89 سلام براي من اين ارور را ميده Notice: Undefined variable: mainframe in C:\wamp\www\joomina\templates\jcommunication\index.php on line 30 Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in C:\wamp\www\joomina\templates\jcommunication\index.php on line 30 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد نصب کنید این آموزش رو هم مطالعه کنید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجتبی عبیداوی 2 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید حذف و مجدد نصب کنید این آموزش رو هم مطالعه کنید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید با تشکر از شما دوست عزیز اون ارور اولی رفت ولی این ارور هنوز هست Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in C:\wamp\www\joomina\templates\jcommunication\index.php on line 30 حالا بگو چکار کنم طبق آموزش هم پیش رفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 میشه یه قالب ادیت شمده قرار بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
valipour 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من يك مشئله اي هم با اين قالب هم با قالب هاي ديگر دارم و آن وقتي طول صفحه زياد ميشه سايد بار سمت راست صفحه ميفته پايين صفحه و جابه جا ميشه نمونه اش در سايت خودم هستش كه وقتي نظرات از يك حدي بيشتر ميشه سايد بار همين قالب ميفتد پايين لينك صفحه مورد نظر با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در تیر 90 سلام با تشکر از شما که این قالب زیبا را آماده و ارائه کردید. من قالب را استفاده کردم، اما منوهای بالا که باید زیر منو هم داشته باشن اولا رو هم قرار می گیرن،نیمه ایی از هر کدام مشخصه ! ثانیاً زیر منوها رو هم در کنار منم های اصلی نشون میده ! برای اینکه رنگ داخل ماژول ها رو تغییر بدم باید چکار کنم؟ خیلی ممنون می شم سریع راهنماییم کنید. با تشکر و سپاس فراوان مشکل منم هست! کیه که جواب بده!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه بررسی کرد. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در تیر 90 سلام دوست عزیز شما دموی آنلاین قرار بدید تا بشه بررسی کرد. در پناه حق... سلام مشکل اینجاست! لطفا یه اصلاحیه ای، تغییری، چیزی توی css یا html بدید درست بشه چون منوها روی هم می افتند و نه خودشون و نه زیرشاخه هاشون معلوم نیستند ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز منظورم از دموی آنلاین اینه که شما قالب رو در سایتتون نصب کنید و بعد لینک سایتتون رو بدید تا بررسی بشه اینجور نمیشه بررسی کرد. در پناه حق.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezabest6 0 ارسال شده در تیر 90 دوست عزیز منظورم از دموی آنلاین اینه که شما قالب رو در سایتتون نصب کنید و بعد لینک سایتتون رو بدید تا بررسی بشه اینجور نمیشه بررسی کرد. در پناه حق.. بیخیال اگه آقای تهرانی یا آقای گنجی عکس رو هم ببینن میتونن تشخیص بدن مشکل کجاست نیازی به دمو هم نیست! ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در تیر 90 سلام خوب هر جور شما راحت هستید، قصد ما حل مشکل شما بود. اگه آقای تهرانی یا گنجی هم ببینن تا شما دمو قرار ندید و کدهای سایتتون در دسترس نباشه اونها هم نمیتونن به شما کمکی کنن. در هر صورت... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadargahi 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشيد . من لينك دانلود رو پيدا نكردم اگه ممكنه راهنمايي كنيد . ممنونم از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لینک دانلود در پست اول تصحیح شد... سلامت باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر