mehdiballa 0 ارسال شده در آذر 90 بچه میخوام توطرح هام از خوش نویسی استفاده کنم ولی هرچی سرچ کردم نرم افزاری پیدا نکردم البته کلک و میر عماد رو پیدا کردم ولی باید بخرم ؟؟؟؟ شما برای خوشنویسی تو طرح هاتون چیکار میکیند ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز من خودم از نرم افزار میر عماد استفاده میکنم ، به نظرم ارزش خریدنش رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 بله میر عماد چیز خوبیه البته اگر نمیخواهید هزینه کنید، از سایت های رایگان خوشنویسی مثل nastaligh یا khatati استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 من هم از کلک استفاده می کنم هم میرعماد ولی از نظر سادگی و کامل بودن میرعماد بهتره و ارزش خریدن رو داره (البته نسخه کرک شده در نت موجود هست) آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در آذر 90 بچه ها یه سوال دیگه اگه من این نرم افزار رو بخرم تا چه مدت میتونم ازش استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا میشه با یه بار خریدن از دوتا سیستم از این نرم افزار استفاده کرد ؟؟؟ نسخه کرک شده هم همش لینک دانلودش خرابه !!!!!! کسی اگه داره لینکشو برام بزاره تا یه کم باهاش کار کنم تا اگه خوب بود بخرمش !!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiballa 0 ارسال شده در آذر 90 :1: کسی نمیخواد کمکم کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 اگه نرم افزار میرعماد رو بخری تا جایی که من می دونم محدودیت نداره قرار دادن لینک دانلود نرم افزار های تجاری خلاف قوانین انجمن می باشد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر