mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 سلام. http://demo.gavick.com/joomla15/jul2011/ این قالب بالایی رو رو سایت قرار دادم و در حال فارسی سازی هستم ، متاسفانه موقعی که direction:rtl رو به کد های صفحه اضاف میکنم ، محتوای ماژول کلا ناپدید میشه ، دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما اینطوری نمیشه گفت مشکل از چیه یکی باید بشینه از اول فارسی کنه تا به شما بگه مشکل از چیه . اما معمولا این اتفاق زمانی میوفته که شما به تگ های بالا سری دایرکشن میدید و باعث جابجا شدن آن ها میشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 این طور که دیدیم مشکل از کامپونت gk news بود ، همش رو زدم کنار ، برا ترجمه همون روش هایی رو که توی نت بود سرچ کردم ، ولی به جایی نمیرسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 البته افزونه gk news معمولا زیاد مشکل داره حالا شما مشلتون با قالب حل شد یا نه می تونید برای نمایش احبار از افزونه های دیگه استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehotkhan 0 ارسال شده در آذر 90 سلام ، مشکل رو حل کردم ، کل rtl رو توی افزونه ها به کار بردم ، الان مشکلی نیست ، فقط باید ماژول ها رو دون دون فارسی کنم ، که تا الان مشکل خاصی پیش نیومده، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر