هادی11 0 ارسال شده در آذر 90 سلام من جوملای 1.5.25 فارسی را نصب کردم روی هاست والان می خواهم سایتم دو زبانه کنم قالب jv _olo را نصب کردم و بعداش کامپونت جوم فیش ولی سایت با سویچ روی زبان تغیرر موقیت نمی ده در فایل index.php قالب به طور پیش فرض دو زبانه است <?php if($jvrtl == 'rtl') : ?> <?php else : ?> <?php endif; ?> و نیازی به کد نویسی نداره برای تغییر منوها ولی تغییر نمی کنه با جوم فیش موقعیت منوها من قالب را اپلود کردم دوستان یک نظر بدن که می شه این قالب را در سایتها دو زبانه مورد استفاده قرار داد لازم به ذکر هست با دیگر قالب ها مشکلی ندارم و موقعیت منوها عوض می شه دانلود قالب *** لینک دانلود قالب به دلیل تجاری بودن افزونه حذف شد ***** دموی انلاین http://joomla15.zootemplate.com/jv_olo/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 همراه با جومفیش یک پلاگین نصب میشود که میتوانید از ان پلاگین زبان پیش فرض را تعیین نمایید . مازول زبان را در افزونه فعال نمایید و ببینید درست میشه یا خیر دمو بدید بشه کارتون را دید و نظر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در آذر 90 1) زبان فارسی رو نصب کن 2) در بخش زبان های جومفیش، دو تا تیک فارسی و انگلیسی رو بزن 3) در قالب، تیک rtl رو فعال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هادی11 0 ارسال شده در آذر 90 سلام اقای امیر رضا تهرانی در مورد سوالتان مازول زبان را در افزونه فعال نمایید و ببینید درست میشه یا خیر نفهمیدم کجا هست و چی کار باید بکنم من فقط کامپونت جوم فیش را نصب کردم همین در مورد دموی انلاین در پیام خصوصی ادرس سایت خدمتان می دم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر