alireza.pc 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز... بنده یک قالب رو با نرم افزار Artisteer طراحی کردم و حالا میخوام یکسری تغییرات رو در اون ایجاد کنم. آیا از دوستان کسی هست بتونه این لطف رو در حق بنده کنه؟؟؟(یا بهم آموزش بده یا خودش زحمتشو بکشه؟؟؟):thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آذر 90 سلام به جويمان خوش امد اگر مي خواهيد تغييرات حرفه اي بكنيد كه بايد هزينه كنيد و به يك طراح بگيد اگر بگيد چه تغييراتي مي خواهيد شايد بتونيم كمكتون كنيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.pc 0 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز بنده قالبم رو کاملا طراحی کردم فقط میخوام زیر هدر(مانند همین سایت) دوفایل فلش رو در کنار هم قرار بدم که شامل تبلیغات هست. میشه راهنماییم کنید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 دوست عزیز بنده قالبم رو کاملا طراحی کردم فقط میخوام زیر هدر(مانند همین سایت) دوفایل فلش رو در کنار هم قرار بدم که شامل تبلیغات هست. میشه راهنماییم کنید؟؟؟ سلام اگه قالبت دارای موقعیت زیر هدر باشه ، میتونی با گذاشتن ماژول در اون موقعیت فایل فلش رو قرار بدی :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز اگ قالبتون رو با آرتستر طراحی کردید باید بگم که آرتیستر خودش موقعیت های زیادی برای قالب قرار میده که می تونید از طریق لینک زیر اونها رو ببینید و ازشون استفاده کنید: www.sitename.com/?tp=1 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.pc 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز اگ قالبتون رو با آرتستر طراحی کردید باید بگم که آرتیستر خودش موقعیت های زیادی برای قالب قرار میده که می تونید از طریق لینک زیر اونها رو ببینید و ازشون استفاده کنید: www.sitename.com/?tp=1 آرزومند آرزوهایتان دوست عزیز بنده قالب های زیادی رو روی ارتیستر تست کردم اما هیچ کدوم(حداقل من ندیدم)که جایی رو برای قراردادن فایل فلش داشته باشند. سلام اگه قالبت دارای موقعیت زیر هدر باشه ، میتونی با گذاشتن ماژول در اون موقعیت فایل فلش رو قرار بدی :thankyou: دوست عزیز میشه بگید باید با چه نرم افزاری این قالب رو ویرایش کنم؟ ضمنا میشه خودتون لطف کنید این کار رو واسم انجام بدید؟؟؟هزینه اش هم هرچی بشه تقدیم میکنم...!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 درود بر شما برای قرار دادن فایل فلش باید در قالب تغییرات ایجاد نمایید کد های مذربوط به قرار دادن فایل فلش قبلا در انجمن منتشر شده لطفا جستجو نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آذر 90 نکته برای قرار دادن فایل فلش میتونید از خود ادیتور هم استفاده کنید 1- ابتدا فایل swf خود را در جایی در سرورتون اپلود کنید 2- در مدیریت ماژول ها یک ماژول با نوع html دستس ایجاد نمایید 3-حال در ادیتور بر روی دکمه نمایش داده شده در شکل کلیک کنید 4- در صفحه باز شده آدرس و مشخصات فایلتون را وارد نمایید کار تمام است اینطوری میتونید ماژول را در هر موقعیتی که دوست دارید قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شما لطف کنید آدرس سایت رو بدید تا بررسی بشه اینجوری نمیشه کمک خاصی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
error 5 ارسال شده در آذر 90 یه mod_custom جدید ایجاد کنید و طبق آموزش آقای تهرانی فایل فلش رو توش درج و در موقعیت دلخواه قرار بدید....:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza.pc 0 ارسال شده در آذر 90 سلام شما لطف کنید آدرس سایت رو بدید تا بررسی بشه اینجوری نمیشه کمک خاصی کرد دوست عزیز بنده که از صحبت های دیگر دوستان چیزی متوجه نشدم چون خیلی تازه کار هستم ضمنا هنوز حتی هاست و دامین رو تهیه نکردم فقط میخوام فعلا قالب رو درست کنم برای تفهیم بهتر دوتا عکس آپلود کردم اگر لطف کنید ببینید و راهنماییم کنید ممنون میشم. عکس یک حاوی قالب اصلی سایت عکس دو قالب مورد نظر بنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر